Παιδικό Φεστιβάλ Πεντέλης 2017.

Παραστάσεις, συναυλίες, δραστηριότητες μπαίνουν στο πρόγραμμα παιδιών και γονιών από 23 Ιουνίου έως και 9 Ιουλίου. Μην τις χάσετε!
Πέρυσι οι γονείς των παιδιών που πηγαίνουν στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Νέας Πεντέλης έγιναν ερασιτέχνες ξυλουργοί, ηλεκτρολόγοι, βαφείς, καταπιάστηκαν από χόμπι με τις διάφορες κατασκευές και έφτιαξαν το Παιδικό Θεατράκι. Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε: κατάφεραν να του δώσουν ζωή! Το προηγούμενο καλοκαίρι είχαν τη χαρά να το δουν γεμάτο από γονείς και παιδιά με ωραίες αφορμές, όπως παιδικές παραστάσεις, συναυλίες, δημιουργικές δραστηριότητες. Ο σκοπός τους να βάλουν την τέχνη στη ζωή γονιών και παιδιών επιτεύχθηκε και έτσι φέτος το επαναλαμβάνουν! Δώστε κι εσείς, λοιπόν, το παρών στο Παιδικό Φεστιβάλ Πεντέλης και τραγουδήστε με τους Burger Project, δείτε θέατρο σκιών από τον Γιάννη Νταγιάκο, απολαύστε την παράσταση της καταξιωμένης ομάδας Κοπέρνικος, ζωγραφίστε, κάντε χειροτεχνίες, ενθουσιαστείτε με τις μπαλονοκατασκευές και το face painting και κυρίως μοιραστείτε όμορφες, ποιοτικές στιγμές με τα παιδιά σας.
Περισσότερες πληροφορίες για το Σύλλογο και το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα βρείτε στα www.paidikotheatraki.gr και στο www.facebook.com/paidikotheatraki/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο