Στρατηγική κίνηση της δημοτικής αρχής η πιθανή απόκτηση του πρώην τένις κλαμπ.

 
Η πιθανή απόκτηση του πρώην τένις κλαμπ στο οικοδομικό τετράγωνο 61, μιας ενιαίας έκτασης 8,5 στρεμμάτων, με συμφαίροντες όρους, θα σημαίνει μια πραγματικά στρατηγική κίνηση της σημερινής δημοτικής αρχής.

Σε συνέχεια της επανάκτησης της χρήσης του χώρου των αθλητικών εγκαταστάσεων Κισσάβου και Μητροπούλου, μιας ακόμα έκτασης 10 στρεμμάτων, η σημερινή δημοτική αρχή ολοκληρώνει ένα σχεδιασμό, που προβλέπει να περιέλθουν στους πολίτες οι δύο σημαντικοί μεγάλοι χώροι, από τους τελευταίους που υπάρχουν στην πόλη.
Περαιτέρω, η αξία της στρατηγικής αυτής έγγειται στο γεγονός της αισθητής διάκρισης της πολιτικής που εφαρμόζεται σήμερα και που "περνά" εκτάσεις στο Δήμο και συνεπώς στους κατοίκους, σε αντίθεση με τις πολιτικές των προηγούμενων συντηρητικών διοικήσεων που είτε δεν τολμούσαν να αποκτήσουν την έκταση του τένις κλαμπ, είτε μίσθωναν σε ιδιώτες τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Ιδιαίτερα καθώς αναμένεται η διαφοροποίηση στο θέμα αυτό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα κάνει εκκωφαντική την διαφορετική πολιτική της.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο