Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Πώς εξελίσσεται το "πρότζεκτ" για την "φύλαξη της πόλης";

Πριν από μικρό χρονικό διάστημα η διοίκηση του Δήμου Βριλησσίων, με τον ακόλουθο πανηγυρικό, υποδεχόταν την έναρξη της φύλαξης της πόλης μας από εταιρεία σεκιούριτυ: "Η φύλαξη της πόλης έχει ξεκινήσει

Με στόχο την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών και μετά την ολοκλήρωση της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας, υπογράφηκε σύμβαση μεταξύ του Δήμου Βριλησσίων και της εταιρείας φύλαξης StarGuard, με αντικείμενο την επιτήρηση της ευταξίας στην πόλη και τη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές όταν αυτό απαιτείται.
Η λειτουργία της περιπολίας - φύλαξης έχει ήδη ξεκινήσει. Πραγματοποιείται τις βραδινές ώρες μετά τις 22.00, με περιπολικό αυτοκίνητο που καλύπτει το σύνολο των δρόμων εντός των δημοτικών ορίων, με ιδιαίτερη έμφαση στα πολυσύχναστα σημεία, όπως πλατείες, πάρκα, σχολεία και παιδικές χαρές.
Ο Δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης δήλωσε ότι η νέα αυτή πρωτοβουλία υλοποιείται με στόχο τη συμβολή στην πρόληψη ενδεχόμενων εγκληματικών ενεργειών και τη μείωση της παραβατικότητας, ώστε ο καθένας μας να νιώθει καθημερινά μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά στους φιλόξενους δρόμους της πόλης μας".
Μετά την πάροδο του πρώτου αυτού χρονικού διαστήματος έχουμε εκτίμηση για την εξέλιξη του εγχειρήματος;
Πώς πηγαίνει; Τι και ποιούς εξυπηρετεί;Έχει εμπεδώσει αίσθημα ασφάλειας στην πόλη; Υπάρχει, έστω και μικρή, μείωση της εγκληματικότητας;
Μετά τις διακοπές του δεκαπενταύγουστου κάποιος πρέπει να ενημερώσει τους δημότες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: