"Τι παίζει" πίσω από την εκδήλωση του Αργύρη Ντινόπουλου;


Ρεκόρ αναγνωσιμότητας προκάλεσε το δημοσίευμά μας για την εκδήλωση που διοργανώνει ο Αργύρης Ντινόπουλος την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στην πλατεία Αναλήψεως. Περαιτέρω, ποικίλα είναι τα σενάρια που διατυπώθηκαν για τους λόγους που επέβαλλαν αυτή την εκδήλωση μετά κεράσματος μάλιστα. Πολλοί αναρωτιούνται "τι παίζει" πίσω από την εκδήλωση του Α. Ντινόπουλου την Παρασκευή και μάλιστα στον ανοιχτό χώρο της πλατείας Αναλήψεως;

Η δική μας εκτίμηση συνίσταται στο ότι ο πρώην: υπουργός εσωτερικών, βουλευτής Β΄Αθηνών, επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής και Δήμαρχος Βριλησσίων, με την συγκέντρωσή του αυτή βάζει ξανά στο φούλ τις μηχανές για να επανακτήσει την έδρα της Β΄Αθηνών την οποία κατείχε μέχρι τις εκλογές Ιανουαρίου 2015. Σχετικά με το αν έχει ήδη την έγκριση της ηγεσίας της Ν.Δ. αυτό δεν είναι γνωστό αλλά η δυναμική που θα επιδείξει το βράδυ της Παρασκευής θα στείλει και το αναάλογ μήνυμα στο κόμμα.
Ένα άλλο σενάριο που μας ειπώθηκε επισημαίνει ότι επειδή ο Α. Ντινόπουλος είναι κομμένος από τον πρόεδρο και την ηγεσία της Ν.Δ. προβαίνει σε απέλπιδες απόπειρες "να εκβιάσει" τρόποι τινά την αποδοχή της υποψηφιότητάς του με μια δυνατή ανοιχτή συγκέντρωση την Παρασκευή στην Ανάληψη.
Ένα τελευταίο σενάριο αναφέρει ότι ο Αργύρης Ντινόπουλος αν γίνουν οι δημοικές εκλογές πριν τις κοινοβουλευτικές θα παίξει έντονα με υποψηφιότητα και για το αξίωμα του Δημάρχου Βριλησσίων.
Απ' όλα έχει ο μπαξές διαλέγετε και πάιρνετε...   

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο