"Στα πράσα" σπείρα που έκλεβε καταστήματα.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Συνελήφθησαν τρείς υπήκοοι Αλβανίας, μέλη της σπείρας. Εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις.

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Φιλοθέης-Ψυχικού, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 7-10-2017 στην περιοχή του Ν. Ψυχικού, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, τρείς (3) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25, 27 και 33 ετών. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας ομοεθνής συνεργός τους.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες λίγη ώρα νωρίτερα είχαν διαρρήξει ένα τουριστικό γραφείο και δύο καταστήματα στην περιοχή, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αντικείμενα και διάφορα έγγραφα.
Στην κατοχή τους, βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες ενώ επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ζευγάρι γάντια.
Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα στην περιοχή του Ψυχικού και της Καλλιθέας.
Περαιτέρω, σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ένοπλη ληστεία με βαρύ οπλισμό που διαπράχθηκε σε βάρος χρηματαποστολής στην περιοχή του Αλίμου.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο