Τα παραλειπόμενα των χθεσινών εκλογών στα Βριλήσσια.

Τα παραλειπόμενα των χθεσινών εκλογών για την εκλογή προέδρου του νέου φορέα ήταν σημαντικά.
Κατ' αρχήν από τις 8.00 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο υπήρχε μία ατέλειωτη ουρά συνεχώς έως και τις 9.20 το βράδυ, οπότε και ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία. Η διαλογή των ψηφοδελτίων και η όλη διαδικασία των αποτελεσμάτων τελείωσε στη 1.45 τα ξημερώματα.

Στην πόλη μας πρώτευσε ο Σταύρος Θεοδωράκης με 391 ψήφους και ακολούθησε η κ. Γεννηματά με 339. Τούτο δικαιολογείται διότι το ποσοστό του Ποταμιού στα Βριλήσσια ήταν έτσι κι αλλιώς μεγάλο περί το 10% ενώ του ΠΑΣΟΚ στο 4,5%, στις τελευταίες εθνικές εκλογές.
Παρά την σημαντική προσέλευση, δεν ξεπεράστηκε η συμμετοχή που υπήρξε παλιότερα στις εσωκομματικές εκλογές μεταξύ Γιώργου Παπανδρέου και Βαγγέλη Βενιζέλου, αν και τότε είχαν ψηφίσει στην πόλη μας και πολλοί ψηφοφόροι από άλλους Δήμους.
Αν και το ποσοστό της Φ. Γεννηματά υποδηλώνει ότι οι περισσότερες πιθανότητες τελικής επικράτησης της ανήκουν, πάντοτε υπάρχει και η δυνατότητα του Ν. Ανδρουλάκη να ανατρέψει ολοκληρωτικά το αποτέλεσμα υπέρ του στη λογική της αλλαγής γενιάς και πολιτικής. Το νέο κατά του παλαιού.
Ο Δήμαρχος Βριλησσίων δεν προσήλθε να ψηφίσει στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση, ενώ ψήφισαν ο τ. Δήμαρχος Σταμάτης Λώλας και ο τ. αντιδήμαρχος Τάσος Χρηστάκης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο