Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

Ο Δήμος Βριλησσίων στο 6ο «Smart Cities Conference».

Ο Δήμος Βριλησσίων συμμετέχει στην 6η διοργάνωση του «Smart Cities Conference», που πραγματοποιείται την Παρασκευή 9 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Δαΐς», στο Μαρούσι. Η διοργάνωση αποτελεί την καθιερωμένη ετήσια συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων που έχουν ως κοινή στόχευση να αναπτύξουν «έξυπνες και βιώσιμες πόλεις». Στη διοργάνωση συμμετέχουν υπουργεία, δήμοι, δημόσιοι φορείς και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο της διοργάνωση, ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης θα κάνει ειδική εισήγηση με θέμα «Σχεδιασμός του Δήμου Βριλησσίων για Περιβαλλοντικά Φιλικές και Ενεργειακά Αποδοτικές Μεταφορές», στις 16:30 το απόγευμα.
Άλλωστε ο Δήμος Βριλησσίων πρωτοστατεί στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία «FCH 2JU Regions & Cities», με θέμα τις νέες τεχνολογίες καυσίμων για τα μέσα μεταφοράς και, όπως αναφέρει ο δήμαρχος Ξ. Μανιατογιάννης, «ο Δήμος Βριλησσίων έχει υιοθετήσει μια Ενεργειακή Πολιτική που επικεντρώνεται στις χαμηλότερες εκπομπές και στην μεγαλύτερη διείσδυση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), με στόχο ένα καθαρότερο και καλύτερο τοπικό σύστημα μεταφορών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: