Επανεξελέγη αρχηγός της Νέας Πνοής ο κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας, επανεξελέγη στη θέση του επικεφαλής της "Νέας Πνοής", ο έως σήμερα αρχηγός του συνδυασμού και τέως Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης. 
Η επανεκλογή επιτεύχθηκε μετά από ευρεία συζήτηση - περισσότερων της μιας συνεδριάσεων - και με μεγάλη αποδοχή τόσο από τους νυν δημοτικούς συμβούλους του, καθώς και από τους υποψήφιους συμβούλους του στις εκλογές του 2014 με την δημοτική αυτή παράταξη. 
Ο κ. Ιωαννίδης έθεσε ευθύς εξ' αρχής υποψηφιότητα για την επανεκλογή του στο αξίωμα του αρχηγού του συνδυασμού. 
Η κ. Κατερίνα Χρυσοπούλου δεν έθεσε υποψηφιότητα για το αξίωμα του επικεφαλής της Νέας Πνοής.
Όταν μάλιστα ερωτήθηκε εάν παραμένει στον συνδυασμό απάντησε θετικά. 
Κατόπιν αυτών το θέμα τέθηκε μεταξύ των στελεχών του συνδυασμού και χωρίς διαφοροποιήσεις υπήρξε η επανεκλογή του.  
Τέλος, ο κ. Τάσος Δημητρίου απέσυρε την υποψηφιότητά του χάριν του κ. Ιωαννίδη, όπως επίσης και την πρότασή του να επιλυθεί το θέμα από τους παλαιότερους και τους νυν δημοτικούς συμβούλους της Νέας Πνοής.
Τα στελέχη που είναι κοντά στον τ. Δήμαρχο στον νυν συνδυασμό του θεωρούν ότι η επανεκλογή Ιωαννίδη σημαίνει την εκ νέου υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Δημάρχου.
Ωστόσο, ας μην θεωρείται και ... απολύτως βέβαιο ότι μια τόσο σοβαρή διαδικασία έχει ήδη ολοκληρωθεί μέσα στον νυν συνδυασμό όπως έλαβε χώρα, δεδομένων των συνθηκών.
Η υποψηφιότητα του κ. Ιωαννίδη δεν είναι σίγουρο πως θα είναι και η αρεστή στην Νέα Δημοκρατία, καθώς έχει ήδη υποστεί μία δεινή ήττα, περαιτέρω είναι πολλά χρόνια στα δημοτικά πράγματα και τέλος δεν φέρνει αέρα ανανέωσης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο