Ημερίδα για «Το Μακεδονικό Ζήτημα.

Διαχρονικά» από τον Επιστημονικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Βορείων Προαστίων Αττικής και τον Σύλλογο «Ορθόδοξος Πορεία Μελισσίων Αττικής».
Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε από τον Επιστημονικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Βορείων Προαστίων Αττικής και τον Σύλλογο «Ορθόδοξος Πορεία Μελισσίων Αττικής» υπό την αιγίδα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη Ημερίδα με θέμα «Το Μακεδονικό Ζήτημα Διαχρονικά» στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων.
Ο Δήμαρχος τοποθετήθηκε για την επιτακτική ανάγκη να αφυπνιστεί η πατρίδα μας και θέτοντας τους προβληματισμούς του για τον αν υπάρχει εθνική στρατηγική για το θέμα και τι κάνει η συντεταγμένη πολιτεία. Τόνισε πως  ένας λαός για να σταθεί πρέπει να στηρίζει τις ρίζες του, και οι ρίζες μας είναι ο Χριστιανισμός και ο Ελληνισμός.
Εισηγητές της Ημερίδας ήταν ο κος Γεώργιος Τσούπρας με θέμα: Οι αλυτρωτικές βλέψεις των Σκοπίων διαχρονικά, ο κος Δημήτριος Γόνης με θέμα: Η Εκκλησία των Σκοπίων βασικό όργανο στηρίξεως του Μακεδονισμού και ο κος Γεώργιος Σούρλας με θέμα: Παραχαράκτες της Ιστορίας και εθνομηδενισμός,  ενώ την αποτίμηση του θέματος έκανε ο κος  Στυλ. Παπαθεμελής. Τον Συντονισμό της Ημερίδας είχε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Ηλίας Δ. Μπάκος.
Την Ημερίδα παρακολούθησαν επίσης ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Παναγιώτης Μούστρης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Άντα Μπούσουλα, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κος Γιώργος Μαγιάτης, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΠΑΘ κος Δημήτρης Τζαμτζής, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κος Θεμιστοκλής Μπαλάσκας, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο