«Χοχλιδοβραδιά» από το Σύλλογο Κρητών και Φίλων «Η Αρετούσα».

Την Κυριακή 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Κρητών και Φίλων «Η Αρετούσα» παραδοσιακή «Χοχλιδοβραδιά» στην αίθουσα του Πνευματικού του Ι.Ν. Αγ.Παρασκευής της Δ.Κ. Ν.Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στο χαιρετισμό του συνεχάρη τον Πατέρα Ιωάννη, ο οποίος στον ιερό εκκλησιαστικό χώρο δίνει διέξοδο πολιτισμού και επικοινωνίας και ευχήθηκε στο νέο Πρόεδρο του Συλλόγου κο Μανώλη Κωτσάκη και στο Διοικητικό Συμβούλιο καλή επιτυχία στο έργο τους, με πρωτοβουλίες δράσεων που σκοπό έχουν να στηρίζουν τις ρίζες του Έθνους μας.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κα Χρυσούλα Μπάμπου- Αντιπρόεδρος της Β΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.
Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων κος Σάββας Βορέας, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Παναγιώτης Μούστρης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Άντα Μπούσουλα,  ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κος Γιώργος Μαγιάτης, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Βασίλης Λάζος, η Υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου κα Αγνή Ζώη, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΠΑΘ κος Δημήτρης Τζαμτζής, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο