Ο Δήμαρχος Πεντέλης σε εκδήλωση προς τιμήν των γυναικών.

Που συμμετέχουν σε όλα τα στάδια των δράσεων της Πολιτικής Προστασίας.
Σε εκδήλωση προς τιμήν των γυναικών που συμμετέχουν σε όλα τα στάδια των δράσεων της Πολιτικής Προστασίας παρευρέθηκε την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αμαρουσίου, με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Γυναικών.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Α.Υ.Π.Σ. (Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος) υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και την υποστήριξη του Γραφείου Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου.
Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις γυναίκες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, είτε με την εθελοντική τους δράση, είτε ως εξειδικευμένοι εμπειρογνώμονες και επικεφαλής αρμόδιων φορέων προσφέροντας σπουδαία συμβολή στο πεδίο των εκτάκτων αναγκών με μια ιδιαίτερη και άκρως αποτελεσματική δράση.

Τον Δήμαρχο συνόδευσε στην εκδήλωση αντιπροσωπεία των γυναικών εθελοντριών του Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης η οποία παρέλαβε τους τιμητικούς επαίνους για την προσφορά τους σε δράσεις Πολιτικής Προστασίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο