Βαλτώνουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις Κισσάβου και Μητροπούλου.

Τι θα γίνει τελικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στις οδούς Κισσάβου και Μητροπούλου; Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, η δημοτική αρχή. Κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι στον χώρο αυτόν. Γεγονός που μάλλον υποδηλώνει ότι δεν γίνεται τίποτα απολύτως, ούτε υπάρχει καν οποιοσδήποτε σχεδιασμός από τη διοίκηση του Δήμου, όπως θα έπρεπε και όπως είχε στοιχειώδη υποχρέωση.

Όπως είναι γνωστό δόθηκαν μεγάλες μάχες επί σειρά ετών από αρκετές πλευρές για να οδηγηθεί η σημερινή δημοτική αρχή (προς τιμήν της) στην επανάκτηση του χώρου. Γεγονός που συνέβη μετά από 12 συναπτά "πέτρινα χρόνια" που η έκταση - φιλέτο της πόλης είχε παραδοθεί (εκμισθωθεί) σε ιδιώτες με αποκλειστική ευθύνη των δημοτικών αρχών Ντινόπουλου - Ιωαννίδη και των δημοτικών τους συμβούλων.
Όσοι για 12 χρόνια αγωνιστήκαμε κόντρα στις παραπάνω πολιτικές παράδοσης του χώρου και πιέσαμε ασφυκτικά για την απανάκτησή του, που έγινε κατορθωτή αφ'ενός γιατί υπήρξε η βούληση του Δημάρχου, αφ'ετέρου διότι βοήθησαν καταστάσεις (οφειλές ιδιώτη, βοήθεια από Κένταυρο κλπ), χειροκροτήσαμε και εγκωμιάσαμε τον Δήμαρχο Ξ. Μανιατογιάννη χαρακτηρίζοντας ιστορική την απόφαση αυτή.
Ωστόσο, από τότε πέρασε πάρα πολύς χρόνος, "πολύ νερό κύλησε στο αυλάκι", αλλά ο Δήμαρχος δεν έκανε τίποτα για την εξέλιξη στον χώρο αυτό. Ούτε καν στοιχειώδη έργα αποκατάστασης δεν εκτελέστηκαν.
Δεν ζητήσαμε την επανάκτησή του για να μείνει ερείπιο κύριοι της δημοτικής αρχής, αλλά για να μετατραπεί σε ένα αθλητικό στολίδι της πόλης, όπως πραγματικά του αξίζει.
Σας καλούμε με το δικαίωμα που μας δίνει ο πολυετής αγώνας μας να ανασκουμπωθείτε και να τελειώσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται με το ζήτημα αυτό.
Όχι να βαλτώνει ολοένα και περισσότερο η κατάσταση και να υπομειδιούν οι διοικήσεις του παρελθόντος για την αδράνεια...  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο