ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΕΩΣ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.
Και να θέλεις ν' αγιάσεις δεν μπορείς...
Σου λέει ο άλλος ότι η αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου επιτελεί το θεσμικό και ελεγκτικό της έργο και μάλιστα σωστά. Μπράβο! Ερώτηση κρίσεως: εδώ η δημοτική αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει τόσα χρόνια μια ιστοσελίδα του συνδυασμού της, να "λένε" τα μέλη της τις απόψεις τους, και συζητάμε τώρα για θεσμικούς ρόλους και ελεγκτικά καθήκοντα και πολλά άλλα ωραία... Καληνύχτα!
Αλλά για να το κάνουμε και πιο ...ιντριγκαδόρικο, η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση όταν ήταν στη διοίκηση δηλαδή έως το 2014 είχε μια χαρά δική της ιστοσελίδα αυτήν ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ και μέσα από αυτή έκανε την προπαγάνδα της!!! Αλλιώς, στο πιο κομψό, μπορείτε να το πείτε και ότι προέβαλλε το δημοτικό έργο.
Και για να το ...τερματίσουμε, η σημερινή δημοτική αρχή και διοίκηση, όσο ήταν στην αξιωματική αντιπολίτευση δηλαδή έως το 2014, είχε μια χαρά δική της ιστοσελίδα, πλήν όμως από την εκλογή της, έπαψε να την ενημερώνει και τι λέτε ότι έκανε; Μα ακριβώς ό,τι και η προηγούμενη. Βρήκε την σούπερ λύση και κάνει την προπαγάνδα της από την ιστοσελίδα ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!! Στο πιο κομψό είπαμε, ενημερώνει τους δημότες για το δημοτικό έργο που παράγει.
Ακριβώς, ότι κάνανε και κάνουνε και με τους λογαριασμούς του νερού.
ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!! 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο