Ξαναζούμε το ίδιο έργο 16 χρόνια μετά.

Τα Βριλήσσια ξαναζούν το ίδιο έργο για δεύτερη φορά 16 χρόνια μετά. Και τότε ο Αργύρης Ντινόπουλος λίγο καιρό πριν τις δημοτικές εκλογές του 2002 είχε εκδώσει ένα παρόμοι "τάλε - κουάλε" θα λέγαμε φύλλο με το σημερινό του.
Ασπρόμαυρο κι εκείνο, οκτασέλιδο, που είχε κάνει αίσθηση με ορισμένα δημοσιεύματα όπως "τα πιλάφια του ναυτικού". Και τότε είχε επιχειρήσει να πλήξει κατ' αρχήν τα στελέχη της τοπικής δεξιάς που θα του ήταν εμπόδιο στο δρόμο για την κατάκτηση του Δήμου. Και τα κατάφερε να πάρει το χρίσμα της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή. Στη συνέχεια έκανε αντιπολίτευση στην παράταξη του Σταμάτη Λώλα για διάφορα θέματα. Ακόμα θυμάμαι από αυτού του τύπου το φύλλο του τις επιθέσεις κατά του Κώστα Πολίτη με δημοσιεύματα του τύπου: "Εφιάλτης και Αρτέμης Μάτσας". Επίσης κανείς μας δεν έχει ξεχάσει "τις αιωνόβιες χελώνες της ναυτικής βάσης" που θα εξόντωνε ο Σ. Λώλας με το ολυμπιακό κολυμβητήριο που θα δημιουργούσε. Ούτε και "τον καρκίνο που θα μετέδιδε στους δημότες η ΔΕΗ στην Ναυτική Βάση η οποία έπρεπε να εκδιωχθεί. "Με τούτα και μ' εκείνα λοιπόν" και λόγω του γεγονότος της αναγνωρισιμότητάς του ο Αργύρης Ντινόπουλος με τη στήριξη των βασικών στελεχών της τοπικής Δεξιάς κέρδισε τις εκλογές κι έγινε Δήμαρχος.
Σήμερα υπάρχουν ουσιώδεις αναλογίες με την επανεμφάνιση του Αργύρη Ντινόπουλου. Πρώτον ξανάβγαλε ένα όμοιο φύλλο εφημερίδας της ίδιας ακριβώς αντίληψης. Υπάρχουν όμοια "χειρουργικά χτυπήματα ακριβείας" Δεν έχει καμία σημασία ότι τώρα τα βέλη στρέφονται κατά του Κώστα Ιωαννίδη. Άλλωστε στην παρούσα φάση είναι αυτός ο σχεδιασμός. Δηλαδή αφ'ενός μέσα από την κόντρα πρέπει να αποδομηθεί ο Κ. Ιωαννίδης, αλλά προσέξτε το, και να "λουφάξουν" νέοι που θα μπορούσαν να αναδειχτούν όπως η Κατερίνα Χρυσοπούλου.
Αν τελικά καταφέρει ο Α. Ντινόπουλος να επικρατήσει στη μάχη των στελεχών τότε θα ακολουθήσει μία "απηνής επίθεση" κατά του νυν Δημάρχου Ξενοφώντα Μανιατογιάννη.
Ήδη ο τελευταίος στοχοποιείται ως "Συριζαίος" ενώ στην πραγματικότητα το μόνο χρίσμα που είχε πάρει ήταν από το ΠΑΣΟΚ, και στις τελευταίες εκλογές "κατέβηκε" ως ανεξάρτητος. Αυτό βέβαια δεν αποκλείει τη δυνατότητα του σημερινού Δημάρχου να στηριχτεί επίσημα ή ανεπίσημα με τον ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις, καθώς στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. δεν ψήφισε αν και συνεχάρη την κ. Γεννηματά για την εκλογή της.
Προσέξτε σχεδιασμό Ντινόπουλου: εξουδετερώνουμε τον Κ. Ιωαννίδη και τον Τ. Δημητρίου, λουφάζει η Χρυσοπούλου και ο Πισιμίσης που είναι νέοι, επικρατώ στην τοπική δεξιά και μετά πιάνω τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ Μανιατογιάννη και "του αλλάζω τα φώτα" σ'ένα προάστιο που έχω την "γαλάζια πλειοψηφία".  Για να πετύχει αυτό στοχοποιείται ως Συριζαίος ο Δήμαρχος κι ο Ντινόπουλος ως "δεξιός πετυχημένος και με έργο Δήμαρχος" εεκλέγεται για δεύτερη φορά 12 χρόνια μετά κάνοντας το μεγάλο "comeback".
Όπως είχε κάνει και 16 χρόνια πριν θα έχει και δημοσιεύματα που θα χαϊδεύουν την βάση του ΚΚΕ αλλά σήμερα και την Δράση. Δηλαδή θα κοιτάξει να "παίξει" και με τις ψήφους από το ΚΚΕ αλλά και της Δράσης ειδικά σε περίπτωση δεύτερου γύρου.
Για να τελειώνουμε, θεωρώ ότι ο Αργύρης Ντινόπουλος είναι απολύτως ικανός σε όλα τα επίπεδα να διαχειριστεί έναν τέτοιο σχεδιασμό που περιγράφουμε. Και θα το κάνει φούλ επαγγελματικά και με πλήρη εμπειρία. Και όσοι υποτιμούν την προσπάθειά του κάνουν τραγικό λάθος που μπορεί να το βρουν μπροστά τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο