Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

Bριλήσσια Κοινωνία των Πολιτών: "έκτακτη ανάγκη".

Αγαπημένοι μας φίλοι, ως Κοινωνία των Πολιτών εκφράζουμε την απέραντη  θλίψη μας για την ανείπωτη Εθνική τραγωδία μετά την ενορχηστρωμένη επίθεση εμπρηστών κατά της χώρας μας.
Σας ενημερώνουμε ότι  στον Οργανισμό Κοινωνικής προσταδίας και Αλληλεγγύης του Δήμου μας συγκεντρώνονται καθημερινά  είδη πρώτης ανάγκης: ξηρά τροφή & εμφιαλωμένα νερά, για τους συμπολίτες μας που επλήγησαν στους όμορους Δήμους.
Απο το πρωί 7.30 εως τις 17.00, Λεωφόρος Πεντέλης 62, Βριλήσσια
πληροφορίες: 21 0613 5611
Στηρίζουμε και συμμετέχουμε ενεργά σε αυτή την προσπάθεια ανακούφισης των συμπολιτών μας.

1 σχόλιο:

Κατερίνα Σ. είπε...

Αξίζουν συγχαρητήρια στην Κοινωνία των Πολιτών που σε χρόνο ρεκόρ επιστράτευσε ειδικευμένους εμπειρογνώμονες και σήμερα μας κοινοποιεί το πόρισμά τους, που ομοίως κατέθεσαν σε χρόνο ρεκόρ: "ενορχηστρωμένη επίθεση εμπρηστών κατά της χώρας μας".

Η σπουδή με την οποία η Κοινωνία των Πολιτών Βριλησσίων έσπευσε να αναθέσει σε ομάδα εμπειρογνωμόνων την διερεύνηση των συνθηκών που προκάλεσαν την φονική πυρκαγιά αποδεικνύει με πόση σοβαρότητα, με πόσο σεβασμό αντιμετωπίζει τους νεκρούς και τους ανθρώπους που θρηνούν το χαμό αγαπημένων τους προσώπων.

υ.γ
Όπως βλέπετε, αγαπητά Βριλησσιώτικα Νέα, κάποιοι -και ας ελπίσουμε πως δεν είναι πολλοί- θέτουν άλλες προτεραιότητες, από αυτές που επιτάσσουν οι καιροί, από αυτές που κι εσείς, λιτά αλλά τόσο πυκνά σε ουσιαστικό περιεχόμενο, θέσατε:

"Σεβασμό ζητούμε για τους νεκρούς και τις οικογένειές τους.
Γι' αυτό ας σωπάσουμε.
Το ελάχιστο.