Δήλωση της Δημοτικής Αρχής με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων.

Σε σχέση με την «πολεμική» ανακοίνωση του προεδρείου του Σωματείου Εργαζομένων εναντίον της Προέδρου του ΟΚΠΑ και την αναφορά περί “Πόντιου Πιλάτου” για τη στάση της δημοτικής αρχής, σημειώνουμε ότι η προσπάθεια εμφάνισης αποστάσεων μεταξύ των μελών της διοίκησης είναι παντελώς αβάσιμη. 
Η ασκούμενη πολιτική στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) αποτελεί εφαρμογή του προγραμματικού πλαισίου μας και αναπόσπαστο κομμάτι της βιώσιμης και αλληλέγγυας δημοτικής διακυβέρνησης την οποία ζητούν οι δημότες και για την εφαρμογή της οποίας παραμένουμε δεσμευμένοι και προσηλωμένοι απέναντι τους. Σε αυτή την κατεύθυνση έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα οι εργαζόμενοι του ΟΚΠΑ και συνολικά το υπηρεσιακό ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Βριλησσίων.
Υποθέτουμε ότι πράγματι το προεδρείο του Σωματείου πρέπει να απευθυνθεί και θα έχει αρκετά να αναλύσει για τη δική του σταθερά αρνητική και πολύ συχνά αντιδραστική στάση του έναντι της διοίκησης, καθώς και για το μηδενισμό και την τουλάχιστον υπερβολική οικειοποίηση των αποτελεσματικών ενεργειών της παρούσας διοίκησης σε ό, τι αφορά στην (αυταπόδεικτη) έμπρακτη αναβάθμιση των όρων εργασίας κάθε εργαζόμενης και εργαζόμενου στο Δήμο μας.
Όσο για τον περί τρομοκρατίας επίλογο, οι εργαζόμενοι γνωρίζουν καλά ότι διόλου δεν αφορά τις αντιλήψεις και πρακτικές της παρούσας δημοτικής αρχής (ας ψάξουν/έψαχναν αλλού και σε άλλες εποχές), αλλά και ότι ούτε είναι καθόλου διατεθειμένη να τη δεχτεί από οποιονδήποτε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο