Απεβίωσε ο Γιώργος Χονδροματίδης. Δηλώσεις της δημοτικής πολιτικής ηγεσίας και των συνδυασμών.

Απεβίωσε σήμερα ο Γιώργος Χονδροματίδης, ιστορικό στέλεχος της διοικούσας παράταξης, επί σειρά ετών αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων, με σημαντική υπηρεσία στην πόλη μας απ' όσες θέσεις υπηρέτησε.
Ο Γιώργος Χονδροματίδης είχε μακρά πορεία στην Ελληνική Αστυνομία στην Εγκληματολογική Υπηρεσία της, απ' όπου και συνταξιοδοτήθηκε στη θέση του αστυνομικού διευθυντή. Ο αποβιώσας, Πόντιος στην καταγωγή, με μεγάλη αγάπη για τον Πόντο και την ιστορία του, προσέφερε τα μέγιστα  στον Σύλλογο Ποντίων Βριλησσίων "οι Τραντέλληνες" του οποίου υπήρξε ιστορικός Πρόεδρος. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ:
Ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης στο άγγελμα του θανάτου του Γ. Χονδροματίδη δήλωσε:
«Για τη γειτονιά των αγγέλων έφυγε σήμερα ο Γιώργος ο Χονδροματίδης.
"Δυο χρόνια τώρα, δεν το έβαλες κάτω. Πάλεψες μεχρι το τέλος παλικαρίσια και χαμογελαστά. Μας έδινες κουράγιο αντί να σου δίνουμε εμείς. Δε σε νίκησε!!! Καλό Παράδεισο Γιώργο μου... "
Ο τ. Δήμαρχος Βριλησσίων και επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Πνοή" Κώστας Ιωαννίδης δήλωσε:
"Την Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 5μμ από τον Ι.Ν. Ανάληψης Βριλησσίων, θα αποχαιρετίσουμε τον τ. Αντιδήμαρχο και Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Χονδροματίδη. Εξαιρετικός οικογενειάρχης, σεμνός, αποτελεσματικός και απόλυτα αγαπητός σε όλους μας, με ιδιαίτερη αγάπη για τα Βριλήσσια, αποτέλεσε υπόδειγμα συνέπειας και πολιτικού ήθους, πράγματα τόσο σπάνια στην εποχή μας. Φίλε Γιώργο καλό σου ταξίδι και ευχόμαστε κάθε καλή δύναμη στην οικογένειά σου."
Ο δημοτικός συνδυασμός Δράση για μια άλλη πόλη ανακοίνωσε για την απώλεια του Γιώργου Χονδροματίδη: 
"Έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Χονδροματίδης
Η "Δράση" εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους της
Η Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Χονδροματίδη, που έφυγε σήμερα το πρωί από κοντά μας.
Ο Γιώργος Χονδροματίδης, δημοτικός σύμβουλος και μέχρι πρόσφατα αντιδήμαρχος Βριλησσίων, αλλά και επί σειράν ετών πρωτεργάτης του τοπικού συλλόγου Ποντίων «Οι Τραντέλληνες», συνέβαλε με την εμπειρία και τη διαλλακτικότητά του, όποτε χρειάστηκε, ώστε ο διάλογος στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας να καταλήγει παραγωγικός και πιο δημιουργικός.
Την συμπαράστασή μας εκφράζουμε και προς τη διοικούσα παράταξη του Δήμου, της οποίας ο εκλιπών υπήρξε ιστορικό στέλεχος.
Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ανατροπή στα Βριλήσσια" Κώστας Παπασπηλίου 
εξέφρασε την απέραντη θλίψη του για την απώλεια του Γιώργου Χονδροματίδη καθώς και τα πιο θερμά συλλυπητήριά του και των μελών του συνδυασμού προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
Ο δημοτικός συνδυασμός Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων εξέδωσε σχετικά την ακόλουθη ανακοίνωση:
"ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ Γ. ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗ
Η Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος τ. Αντιδημάρχου Γιώργου Χονδροματίδη , που "έφυγε" από τη ζωή.
Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
Ο Δημοτικός Σύμβουλος
Βήττος Βασίλης
Η επικεφαλής της Ανοικτής Πόλης Ελένη Σακισλή δήλωσε: 
"Φτωχότεροι οι Βριλησσιώτες....Καλό παράδεισο στον Πόντιο Φίλο μας."

Στην ιστορική φωτογραφία από το αρχείο των Β.Ν. ο Γιώργος Χονδροματίδης πρώτος από αριστερά σε συγκέντρωση του συνδυασμού Βριλήσσια Ανθρώπινη Πολιτεία. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο