Ερωτήματα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις Κισσάβου και Μητροπούλου.

Την Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018 ρωτούσαμε για πολλοστή φορά την δημοτική αρχή τι σκέφτεται να κάνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις των οδών Κισσάβου και Μητροπούλου.  Επειδή, ωστόσο, έως σήμερα ουδεμία απάντηση κυριολεκτικά έχει δώσει, ούτε από την έρευνά μας σε δημοτικούς συμβούλους καταφέραμε να μάθουμε κάτι περισσότερο, επαναφέρουμε εκείνο το δημοσίευμά μας και στην παρούσα φάση, μήπως και ...φιλοτιμηθεί κάποιος υπεύθυνος να αποκριθεί. 


Τι θα γίνει επιτέλους και πότε με τις αθλητικές εγκαταστάσεις;


Ιδού η κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις Κισσάβου, Μητροπούλου, Αργυροκάστρου και Καλιανίου στο οικοδομικό τετράγωνο 365.
Παρά το γεγονός ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η σημερινή δημοτική αρχή - και πολύ σωστά - ανέκτησε για τον Δήμο μας τη σημαντική αυτή έκταση - φιλέτο των (δέκα) 10 στρεμμάτων αθλητικών εγκαταστάσεων, έως και σήμερα δεν φαίνεται να έχει υλοποιηθεί οποιοδήποτε βελτιωτικό έργο σε αυτήν. Περαιτέρω, δυστυχώς ουδεμία πληροφόρηση έχουμε εμείς για τις σχετικές προθέσεις της σημερινής δημοτικής αρχής.
Όπως γίνεται αντιληπτό, από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, ακόμα και σήμερα η κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων έχει ακριβώς όπως αυτές παραδόθηκαν από τον ιδιώτη.
Εύλογη είναι η ανησυχία των δημοτών για το τι θα γίνει στον χώρο αυτό και πότε θα δρομολογηθεί.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 









Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο