Η πόλις αποχαιρέτησε ένα άξιο τέκνο της, τον ΓΙΩΡΓΟ ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗ.

Τα Βριλήσσια αποχαιρέτησαν τον ΓΙΩΡΓΟ ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗ. Τον ιστορικό Πρόεδρο των Ποντίων της πόλης μας του συλλόγου "ΟΙ ΤΡΑΝΤΕΛΛΗΝΕΣ".
Τον επί σειρά ετών Αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο της πόλης μας, καθώς ο Γιώργος διετέλεσε ιστορικό μέλος της διοικούσας παράταξης του Δήμου Βριλησσίων. Μα πάνω απ' όλα  ενός μειλίχιου, "χαμηλών τόνων" και αγαπητού απ' όλους συμπολίτη μας.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις 17.00 μ.μ. στον ΙερόΝαό Αναλήψεως του Κυρίου με τη συνοδεία πλήθους κόσμου. Τον Γιώργο όμως τίμησαν και γνωστοί πολιτικοί όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης και ο Χρήστος Πρωτόπαπας. Αλλά και ο Δήμαρχος Πεντέλης - Μελισσίων Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, και ο πρώην κοινοτάρχης Βριλησσίων Αντώνης Ράμφος . 
Τον επικήδειο εκφώνησε ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιαννης, ο οποίος ήταν πολύ συγκινητικός ομολογουμένως.
Παρευρέθηκε σύσσωμη η δημοτική αρχή με τους αντιδημάρχους και τους προέδρους των δύο οργανισμών τις κυρίες Βούλα Λάμπρου - Αρσένη (πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού) και την Ιωάννα Κυρίτση (πρόεδρο του Πολιτιστικού - Αθλητικού), καθώς και ο νέος διοικητής του ΑΤ Βριλησσίων. 
Τον Γιώργο συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία οι "Τραντέλληνες" ντυμένοι με την ποντιακή στολή σε ένδειξη τιμής στο πρόσωπο του θανόντος και λόγω της καταγωγής αλλά και επειδή ήταν ο ιδρυτής και ιστορικός πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων. 
Παρόντες επίσης και επικεφαλής και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις δημοτικές παρατάξεις και από όλο το δημοτικό συμβούλιο, όπως οι: Κώστας Ιωαννίδης, Κώστας Παπασπηλίου, Ελένη Σακισλή, Αλέξης Μαυραγάνης, Κώστας Βαφειάδης, Λαμπρινή Σίμου, Μιχάλης Βερροιόπουλος, Κατερίνα Χρυσοπουλου. Η ατμόσφαιρα που επικράτησε ήταν ιδιαίτερα συγκινητική και φορτισμένη.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο