"ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΒΟΡΒΟΡΟ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΠΗΛΙΟΥ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ: "ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ".
Με το που μπήκε ο Σεπτέμβρης, εμφανίστηκαν διάφοροι υποψήφιοι δημοτικοί άρχοντες. Για να κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους, αναλώθηκαν σε ψέματα, συκοφαντίες και παραπληροφόρηση.
Κατόπιν τούτων, ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι ο συνδυασμός ''Πρόοδος στα Βριλήσσια'' με επικεφαλής τον Κώστα Παπασπηλίου, κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές με αρχές αυτοδιοικητικές και θέσεις σε όλα τα καυτά προβλήματα της πόλης μας. Ο συνδυασμός αποτελείται από παλιά και νεότερα στελέχη με δημιουργικό παρελθόν και σύντομα θα έχει ολοκληρώσει τη συγκρότησή του.
Όσο για τις κακοήθεις φήμες ότι έχει απολέσει στελέχη, σας ενημερώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχουν στο συνδυασμό μόνο κάποιοι που διαγράφηκαν για ανάρμοστη συμπεριφορά, από την ολομέλεια του συνδυασμού.
Ο κύριος Κώστας Φαράκλας, παρά την απαίτηση περίπου όλων των μελών του συνδυασμού να διαγραφεί αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές του 2014, διεγράφη προ δύο ετών για διασπορά ψευδών ειδήσεων και ανήερη συνεργασία με τη νυν δημοτική αρχή μέχρι να κυκλοφορεί κάρτες ως Αντιδήμαρχος Ευταξίας. Δημοσιοποιήσαμε τη διαγραφή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Μετά απ' όλα αυτά, καλούμε τους όψιμους σωτήρες αντί να συκοφαντούν και να παραπληροφορούν καλύτερα να αντιπαρατεθούν μαζί μας, για τα ζητήματα της πόλης, σε δημόσιο διάλογο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο