Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων για τη χειμερινή περίοδο 2018-2019.

Για τη λήψη των μέτρων ετοιμότητας που σχετίζονται με τον τομέα της Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή των Βριλησσίων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στο γραφείο Δημάρχου, η συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων για τη χειμερινή περίοδο.

Στη συνεδρίαση, η οποία διεξήχθη υπό το συντονισμό του Δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός της θερινής περιόδου και δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο σχεδιασμό των προληπτικών ενεργειών αλλά και των άμεσων επεμβάσεων για τη διαχείριση των συνεπειών και εκτάκτων αναγκών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, εν όψει χειμώνα.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Αλέξης Μαυραγάνης, ο κ. Χαχλάκης Αναστάσιος από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Α.Τ. Βριλησσίων Αθανάσιος Σαραντάρης, ο Αντιπύραρχος Ζαμάνης Ιωάννης του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού, ο Επιπυραγός Αρτοποιός Ιωάννης του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού καθώς και από πλευράς υπηρεσιακών στελεχών ο Δ/ντης Τεχνικών Υπηρεσιών Τ. Μαρτιγόπουλος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο