"Η σφαγή των γαλάζιων αμνών"...

                             
Πανικός στους διασπασμένους και αλληλοσπαρασσόμενους μέχρι τελικής πτώσεως υποψήφιους δημοτικούς συνδυασμούς της Ν.Δ..
Και τι δεν "βγάζει στη φόρα" ο Α. Ντινόπουλος. Μιλάει για την μονταζιέρα της ομάδας Ιωαννίδη που κάνει μοντάζ και εμφανίζει ψεύτικες φωτογραφίες για να τον αποκρύψουν, ότι του έκλεψαν το όνομα της "Νέας Πνοής" που εκείνος ίδρυσε, ότι δεν άκουσε - κακώς - τις επιφυλάξεις των συνεργατών του το 2006 να μη δώσει το δαχτυλίδι στον Κ. Ιωαννίδη, ότι επί ημερών του τ. Δημάρχου του έφυγαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι κι έμεινε μόνος του, και τέλος του χρεώνει κάθε ευθύνη για την ήττα στις δημοτικές εκλογές του 2014. Μάλιστα "προειδοποιεί" ξεκάθαρα πως "αν προκληθεί τότε θα μιλήσει".... ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ:
Ο Αργύρης Ντινόπουλος απηύθυνε την παρακάτω ανοιχτή επιστολή προς τους δημότες στις 12/12/2018:
"Βριλησσιώτισσες και Βριλησσιώτες,
μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου (06/09/2018) δέχθηκα τις επιθέσεις τους. Δεν απάντησα. Αναγκάζομαι, όμως, τώρα, να απευθυνθώ σε εσάς. Μόνον και μόνον για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας. Η παραπάνω ανάρτηση στο διαδίκτυο έγινε την 9η Δεκεμβρίου 2018. Ακριβώς μετά την εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας όπου ο Κωστής Χατζηδάκης μίλησε για την ανάγκη ενότητας στις δημοτικές εκλογές. Πλήγμα στην ενότητα. Αλλά αυτή η ανάρτηση έβλαψε, δυστυχώς, την ενότητα. Από εμπάθεια με έβγαλαν από το.. κάδρο της ιστορίας του Δήμου Βριλησσίων. Χωρίς τον Αργύρη Ντινόπουλο η αυτοδιοικητική συνέχεια στα Βριλήσσια.
Η πραγματική φωτογραφία, όμως, είναι άλλη, η ίδια φωτογραφία χωρίς μοντάζ. Κάθομαι παραδίπλα τους! Και αυτή είναι η δική μου αντίστοιχη ανάρτηση για την ίδια εκδήλωση. Εγώ επέλεξα την φωτογραφία με όλους μας. Δηλαδή την ΕΝΟΤΗΤΑ. Γιατί με φωτογραφικό μοντάζ δεν σβήνεται ούτε η ιστορία του Δήμου Βριλησσίων. Ούτε το δικό μου έργο.

Βριλησσιώτισσες και Βριλησσιώτες,
Το 2002 ίδρυσα την δημοτική παράταξη «Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια». Η «Νέα Πνοή» κέρδισε τις εκλογές και έκανε το έργο της 4ετίας 2003-2006. Tα εγκαίνια της πλατείας Αναλήψεως (2005)
Το 2006 ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με επέλεξε, ακριβώς λόγω του έργου μου στον Δήμο Βριλησσίων, ως υποψήφιο Περιφερειάρχη (τότε Υπερνομάρχη) Αττικής.

Η «διάδοχη» κατάσταση στην δημοτική παράταξη ήταν απολύτως δική μου προσωπική επιλογή, παρά τις επιφυλάξεις, τότε, διακεκριμένων στελεχών της «Νέας Πνοής». Παρά τις επιφυλάξεις πολλών στελεχών της Νέας Πνοής έδωσα το «δαχτυλίδι της διαδοχής» στον Κώστα Ιωαννίδη. Για να άρω αυτές τις επιφυλάξεις και για να διατηρήσω την ενότητα, πήρα ο ίδιος τον Κώστα Ιωαννίδη και τον έβαλα να καθίσει στο γραφείο μου, του δημάρχου. Οι επιφυλάξεις εκείνες αποδείχθηκαν βάσιμες.

Κατά την επόμενη οκταετία (2006-2014) και μέχρι σήμερα όλα τα τότε εκλεγμένα στελέχη της «Νέας Πνοής» αποχώρησαν από την δημοτική παράταξη.

Μετά την ανάληψη της ηγεσίας από τον Κώστα Ιωαννίδη αποχώρησαν σταδιακά όλοι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Απέμεινε μόνος του ο επικεφαλής.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 ο επικεφαλής επέλεξε να αποχωρήσει και ο ίδιος από την ηγεσία.

Συνεκάλεσε σύσκεψη με όσους ήταν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της «Νέας Πνοής» στις τελευταίες δημοτικές εκλογές (του 2014) τις οποίες και έχασαν.

Από τους 43 παραβρέθηκαν οι 20 και ανέδειξαν την πρόσφατη ηγεσία της «Νέας Πνοής» οι 18 κάνοντας λόγο για «ευρεία πλειοψηφία» (στους 18 συμπεριλαμβάνονται τόσο ο αποχωρήσας επικεφαλής όσο και ο διαδεχθείς αυτόν)

Πήραν το όνομα χωρίς να ρωτήσουν τον ιδρυτή της δημοτικής παράταξης. Άλλαξαν το «λογότυπο» της «Νέας Πνοής» χωρίς ποτέ να με ενημερώσουν ως ιδρυτή της παράταξης Το αρχικό λογότυπο της «Νέας Πνοής».

Αγνόησαν τις εκκλήσεις μου για ενότητα. Και αυτό παρά το γεγονός ότι είχα ομιλήσει για την ανάγκη ενότητας από τον Φεβρουάριο του 2018 κατά την «κοπή πίτας» του συνδυασμού από την οποία, μάλιστα, τότε, απείχε ο σημερινός νέος επικεφαλής της.

Είχα προειδοποιήσει από τις 4 Φεβρουαρίου 2018 για την ανάγκη ενότητας. Δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκαν.

Βριλησσιώτισες και Βριλησσιώτες,

Δεν θα ασχοληθώ (εκτός αν προκληθώ) άλλο με το «ονοματολογικό» ενός δημοτικού συνδυασμού ο οποίος, είναι φανερό σε όλους, ότι έκλεισε τον ιστορικό κύκλο του.

Το έπραξα μόνο και μόνον για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας.

Μόνον νίκη!

Άλλωστε στην πολιτική όλα «χτίζονται» με νίκες.

Και, δυστυχώς, η «αυτοδιοικητική συνέχεια» που αναφέρει η ανάρτηση συνδέεται με δύο ήττες (το 1998 και το 2014).

Όχι εξαιτίας των θητειών των δύο δημάρχων που ήταν αμφότερες επιτυχείς.

Αλλά εξαιτίας της διάσπασης.

Ο Δήμος χάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ (2014) και από το ΠΑΣΟΚ (1998) γιατί και οι δύο δήμαρχοι δεν κράτησαν ενωμένη την δημοτική παράταξη στην οποία ηγούνταν.
Εγώ είμαι αποφασισμένος να μην αφήσω το «κακό» (της ήττας, όχι των προσώπων) να.. τριτώσει.

Παρέσυραν (θέλω να πιστεύω άθελά του) ένα νέο άνθρωπο στον ολισθηρό δρόμο της διάσπασης.

Βριλησσιώτισες και Βριλησσιώτες,

Εφόσον με τιμήσετε με την ψήφο σας είμαι αποφασισμένος να τερματίσω οριστικά την αδράνεια και την εσωστρέφεια στα Βριλήσσια.

Οι προτάσεις μου για το έργο της νέας τετραετίας 2019-2023 είναι συγκεκριμένες.

Τόσο για το σύνολο του Δήμου όσο και για κάθε περιφερειακή ενότητά του.

Γιατί ζητώ την ψήφο σας ακριβώς για να κάνω έργο στα Βριλήσσια".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο