Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018

Κατά μάνα - κατά κύρη; Το αποτύπωμα του γονιού στο παιδί.

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ: Αγαπητοί Γονείς, Στην συνάντηση μας την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 , θα έχουμε μαζί μας την κ. Νάνσυ Ψημενάτου  συνθετική θεραπεύτρια ψυχολόγο, η οποία θα μας μιλήσει  και θα συζητήσουμε για το θέμα: "Κατά μάνα - κατά κύρη; Το αποτύπωμα του γονιού στο παιδί".

Ποιο είναι άραγε εκείνο το αποτύπωμα που αφήνουμε πάνω στα παιδιά μας μέσα από την διαπαιδαγώγηση που τους κάνουμε;  Μοιάζουμε στους γονείς μας και άρα θα μας μοιάσουν τα παιδιά μας; Είμαστε υπεύθυνοι για τον χαρακτήρα τους;
Αυτά και άλλα πολλά  ερωτήματα σε σχέση με την προσωπικότητα των γονιών και το ρόλο που αυτή έχει στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών θα επιχειρήσουμε να απαντήσουμε στη συνάντηση που θα γίνει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ώρα  18.30.
Σας περιμένουμε !

Βιογραφικό

Η Νάνσυ Ψημενάτου είναι συνθετική θεραπεύτρια, επόπτρια, συγγραφέας και ιδρύτρια των Μαθημάτων Ζωής. Μετά την αποφοίτησή της από το Ελληνικό Παιδαγωγικό Ινστιτούτο σε πρόγραμμα σπουδών στη Ψυχολογία, ακολούθησε πρόγραμμα στη Συμβουλευτική (CPCAB). Συνέχισε τις σπουδές της σε θέματα που αφορούν τη συμβουλευτική πένθους και τη θεραπεία Gestalt (StonebridgeCollege). Ολοκλήρωσε το B.A της στη Συνθετική θεραπεία (MiddlesexUniversity). Συνέχισε τις σπουδές της σε θέματα εποπτείας συμβούλων ψυχικής υγείας (COSCA). Διδάσκει σε επιμορφωτικά σεμινάρια μέσω διαδικτύου στην πλατφόρμα Web Seminars με θέμα «Διαχείριση πένθους και απώλειας». Κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Φίλντισι τα βιβλία της "Πένθος το Ταξίδι στη Χώρα του Παράδοξου " και "365 + 1 ημέρες χωρίς"

Δεν υπάρχουν σχόλια: