Κάλεσμα ενίσχυσης του κοινωνικού παντοπωλείου για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων, αποτελεί μία από τις βασικές δομές αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης μας.

Με τη συνεχή στήριξη και τις δωρεές επιχειρήσεων, σχολείων, συλλόγων αλλά και απλών πολιτών κυρίως, ενισχύει τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας, προσφέροντας τους ανελλιπώς κάθε μήνα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Και αυτά τα Χριστούγεννα, προσπάθεια όλων είναι να μη λείψει τίποτα από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.
Σας καλούμε να προσφέρετε στο Κοινωνικό Παντοπωλείοβασικά είδη διατροφής (ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, ρύζι, κονσέρβες, ζάχαρη, σάλτσα ντομάτας, όσπρια, φρυγανιές, ζυμαρικά, μπισκότα, δημητριακά, αλεύρι κλπ) χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής, αλλά ακόμη και Χριστουγεννιάτικα εδέσματα για τα μικρά παιδιάή να επιλέξετε από τα έτοιμα διαμορφωμένα πακέτα τροφίμων.
Και η ελάχιστη προσφορά είναι για μας πολύτιμη!
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στεγάζεται και λειτουργεί στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου (ΟΚΠΑΔΒ), επί της οδού Λ. Πεντέλης 62, Βριλήσσια.
Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορίατηλ.:210-6135611,210-8105052,(καθημερινά 7.30 - 16.30)
Ευχόμαστε Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και Αγάπη!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο