Επίσκεψη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη στα Βριλήσσια.

Και συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης Ξένο Μανιατογιάννη. 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Γ. Πατούλης: «Στόχος μας να κάνουμε την Αττική πυλώνα ανάπτυξης και μητροπολιτικό κέντρο-πρότυπο για τους πολίτες της».
O υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης μετέβη σήμερα στα Βριλήσσια όπου πραγματοποίησε συνάντηση με το Δήμαρχο Ξένο Μανιατογιάννη στο Δημαρχείο της πόλης.
Κατά τη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ο κ. Πατούλης ενημερώθηκε από τον κ. Μανιατογιάννη για τα καθημερινά προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία με έμφαση στην ανάγκη ενίσχυσης των αντιπλημμυρικών έργων και στη διαχείριση των όμβριων υδάτων, ενώ κατά τη συζήτηση ο Δήμαρχος Βριλησσίων αναφέρθηκε σε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες με το κτηματολόγιο αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία της τοπικής λαϊκής αγοράς.
Ο Δήμαρχος Βριλησσίων ευχήθηκε στον κ. Πατούλη καλό αγώνα και καλή επιτυχία στη διεκδίκηση της Περιφέρειας.
Νωρίτερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το ΠΕΔΥ Βριλησσίων όπου συζήτησε τόσο με το ιατρικό προσωπικό όσο και με τους ασθενείς για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τις ανάγκες που υπάρχουν.
Ακολούθως μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το Διοικητή και τους αστυνομικούς υπαλλήλους του τμήματος,  για θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια των πολιτών. Ο κ. Πατούλης επισήμανε πως η διασφάλιση της αποτελεσματικής προστασίας των πολιτών από κάθε κίνδυνο, είναι διαχρονικό ζητούμενο και δήλωσε τη βούληση του να συμβάλλει με κάθε μέσο στη διευκόλυνση του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να θωρακιστούν καλύτερα οι τοπικές κοινωνίες και να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.
Ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πλήθος κατοίκων της περιοχής για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα τους και  επισκέφθηκε εμπορικά καταστήματα της πόλης όπου ενημερώθηκε από τους τοπικούς επιχειρηματίες για το πώς κυμαίνεται η εμπορική κίνηση αλλά και για τα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ μετέβη και στη Λαϊκή Αγορά όπου συζήτησε με τους παραγωγούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Γ. Πατούλης: Το πρόβλημα της διευθέτησης των όμβριων υδάτων αφορά όλες τις περιοχές της Αττικής, αλλά η Περιφέρεια κωφεύει
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του στο Δήμο Βριλησσίων ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:
«Επισκεφθήκαμε σήμερα τα Βριλήσσια όπου είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με το Δήμαρχο της πόλης Ξένο Μανιατογιάννη και να καταγράψουμε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή με έμφαση την ενίσχυση των αντιπλημμυρικών έργων και τη διευθέτηση των όμβριων υδάτων.
Για άλλη μία φορά διαπιστώσαμε ότι η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής αναλώθηκε σε υπογραφές προγραμματικών χωρίς, ωστόσο, να ακολουθεί εκτέλεση των απαιτούμενων έργων. Το πρόβλημα της διευθέτησης των όμβριων υδάτων αφορά όλες τις περιοχές της Αττικής, αλλά η Περιφέρεια κωφεύει και εμμένει στην αδράνεια της.
Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί.
Παράλληλα ενημερωθήκαμε από την επίσκεψη μας στην περιοχή και για ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία της τοπικής αγοράς αλλά και με την ασφάλεια των πολιτών που είναι ένα από τα πιο κρίσιμα θέματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές μας κοινωνίες.
Για εμάς προτεραιότητα είναι η  αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής προκειμένου να γίνει ένα μητροπολιτκό κέντρο- πρότυπο για τους πολίτες της»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο