Βράβευση του Δήμου Βριλησσίων για τον Επιταχυντή Δεξιοτήτων Mellon στα Bravo Sustainability Awards.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η τελετή απονομής των Bravo Sustainability Awards.
Ο Δήμος Βριλησσίων διακρίθηκε στην κατηγορία ‘BRAVOINACTION’ για τονΕπιταχυντή Δεξιοτήτων Mellon – τοπρόγραμμα κύκλων δωρεάν σεμιναρίων που αναπτύσσει και ενδυναμώνει τις επαγγελματικές δεξιότητεςτων συμμετεχόντων, βοηθώντας τους να διεκδικήσουν και να διατηρήσουν μια θέση στην αγορά εργασίας, από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση knowl για την Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση, με μέγα δωρητή το StavrosNiarchosFoundation.
Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αλέξης Μαυραγάνης, ο Προϊστάμενος των Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Γ.Κρικώνης, στελέχη από τη knowl, στελέχη Δήμων &Περιφερειών καθώς και επιχειρήσεων.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι "με το πρόγραμμα της ενδυνάμωσης δεξιοτήτων MELLONεπενδύουμε όχι απλώς στην αύξηση των δυνατοτήτων εύρεσης εργασίας από τους συμμετέχοντες συμπολίτες μας αλλά και στην προοπτική διατήρησής της και στη βέλτιστη ατομική εξέλιξη της καθεμιάς και καθενός που κάνει επιλογή ένταξής του σε αυτό", καθώς και ότι το ζήτημα τόνωσης της απασχόλησης των δημοτών μας αποτελεί σημαντική προτεραιότητα στη δύσκολη περίοδο που ζούμε".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο