Συνελήφθησαν κλέφτες σπιτιών στα Βριλήσσια.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κλοπές από οικίες στα Βριλήσσια. Κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά, μεταλλική σκάλα, πλήθος κλειδιών θυρών οικιών, διαρρηκτικά εργαλεία και δύο οχήματα. Εξιχνιάσθηκαν τρεις περιπτώσεις. 

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στις 5-1-2019 στα Βριλήσσια και στον Βύρωνα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βριλησσίων, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 44 και 48 ετών, για κλοπή από οικία στα Βριλήσσια.

Ειδικότερα, οι δράστες πρώτες πρωινές ώρες της 5-1-2019 με τη χρήση μεταλλικής σκάλας αναρριχήθηκαν σε μπαλκόνι οικίας και κατόπιν, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα, εισήλθαν στο εσωτερικό της αφαιρώντας κοσμήματα και τιμαλφή. Κατά την είσοδό τους στην οικία, ήχησε συναγερμός και προστρέξαντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, μετά από καταδίωξη, ακινητοποίησαν τον 44χρονο. Έπειτα από αναζητήσεις, εντοπίσθηκε και συνελήφθη και ο έτερος δράστης στην περιοχή του Βύρωνα. 

Στην κατοχή τους καθώς και από έρευνες σε οικίες και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

Μεταλλική σκάλα
Διαρρηκτικά εργαλεία
Πλήθος κλειδιών θυρών οικιών
Το χρηματικό ποσό των 760 ευρώ 
Το χρηματικό ποσό των 120 λιρών Αγγλίας 
Το χρηματικό ποσό των 5.900 λεκ Αλβανίας 
Δύο (2) κινητά τηλέφωνα. 
Επιπλέον, κατασχέθηκαν και δύο (2) αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς. 

Από την περαιτέρω έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, εξιχνιάσθηκαν δύο (2) ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από οικίες στα Βριλήσσια. 

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο