Με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες αποχιονισμού από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων.

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες αποχιονισμού από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων, με μηχανήματα ρίψης άλατος και διάνοιξης οδών.

Από το απόγευμα της Δευτέρας 7/1, το προσωπικό επιφυλακής, συνεπικουρούμενο από μισθωμένα μηχανήματα έργου, έδωσε μάχη για να διασφαλιστεί η ομαλή κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους, ιδιαίτερα όσους οδηγούν σε νοσοκομεία (Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Σισμανόγλειο) και κλινικές-θεραπευτήρια, καθώς και για να περιοριστούν στο ελάχιστο οι εν γένει επιπτώσεις της χιονόπτωσης και του ψύχους, ενώ από τις πρώτες πρωινές ώρες δόθηκε έμφαση στους εσωτερικούς δρόμους και σε σημεία συνάθροισης κοινού (καταστήματα/υπηρεσίες).
Ο Δήμος Βριλησσίων συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις των δημοτών όσο διαρκούν οι συνθήκες παγετού και ιδιαίτερα κατά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας, κατά τις οποίες χρήσιμο είναι να πραγματοποιούνται μόνο οι αναγκαίες μετακινήσεις.
Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για τη λειτουργία των σχολείων αύριο Τετάρτη 9/1.
Υπενθυμίζουμε ότι:
Από το πρωί της Δευτέρας 7/1, ο Δήμος Βριλησσίων διαθέτει αλάτι για την κάλυψη των αναγκών των δημοτών στους παρακάτω χώρους:
-Χώρος πρώην Ναυτικής Βάσης, έξω από το γκαράζ επί της Λ. Αναπαύσεως
-Τέρμα Κισσάβου, έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο (Ολυμπιονικών & Σπύρου Λούη)
Για την προσωρινή φιλοξενία-προστασία πολιτών διατίθεται θερμαινόμενος χώρος στην αίθουσα Ν. Εγγονόπουλος στο Πάρκο Μ. Θεοδωράκης (πρώην ΤΥΠΕΤ), Υμηττού 57.
Τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης: 2106130917
Οδηγίες για την προστασία των πολιτών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στο site της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας www.civilprotection.gr