Η πρώτη προεκλογική εκδήλωση της Δράσης.

Κυριακή 31 Μαρτίου, 11.00 το πρωί, στο ΤΥΠΕΤ
Η Πόλη φτωχαίνει. Από κάθε άποψη. Υποχωρεί ως οντότητα. Ως δημόσια οργάνωση. Ως χώρος κοινών. Τίποτα από όσα λέγονται προεκλογικά δεν μπορούν να την αναστήσουν. Όσα έργα κι αν γίνουν, το πρόβλημα είναι στη λειτουργία της. Στην κοινωνικοποίηση του πολίτη. Στους κατεστημένους και αποτυχημένους τρόπους διοίκησης. Στην απογοήτευση, την επιφυλακτικότητα, την καχυποψία, το χαμηλό ηθικό της κοινότητας που πρέπει να αναταχθεί.

Συζητάμε για την κομματοκρατία που καταπνίγει κάθε πρωτοβουλία. Συζητάμε για το αποτυχημένο πολιτικό σύστημα και τους τοπικούς πρωταγωνιστές του, το ολότελα αναντίστοιχο των αναγκών και των περιστάσεων.

Συζητάμε για μια νέα αναγκαία σχέση ανάμεσα στον Δήμο και τους δημότες. Για το πώς θα σταματήσει στον Δήμο μας ο ανά τετραετία κύκλος των διαψεύσεων και των χαμένων προσδοκιών.

Συζητάμε με τους ανθρώπους μας. Μαζί σας!

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 11.00 π.μ.
Στο Πάρκο «Μ. Θεοδωράκης» (ΤΥΠΕΤ)

Γιάννης Τσούτσιας - υποψήφιος δήμαρχος
Δήμος - εμπειρία συμμετοχής και δημιουργίας

Ρήγας Κωνσταντινίδης -Δ.Σ. Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης
Εθελοντισμός - Κοινότητα - Κοινωνική Πολιτική

Μάρκος Κρητικός -Δ.Σ. Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Βριλησσίων
Πολιτισμός - Το ζωντάνεμα της γειτονιάς

Μαρίνα Παπαχριστοδούλου - πρόεδρος του «Cine-Δράση»
Η μοναδική εμπειρία του Cine-Δράση

Λάμπης Λαζάνης - μέλος της Επιτροπή Διαβούλευσης
Κομποστοποίηση για τη συνοικία!

Θα χαιρετήσει...

Ο πρόεδρος του e-Trikala Γιάννης Κωτούλας που ταξιδεύει από την πόλη του για να μοιραστεί μαζί μας το παράδειγμα των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, πώς έγινε η πόλη του πρότυπο για τους κατοίκους της και για τους άλλους Δήμους.

Στην πρώτη μας προεκλογική εκδήλωση δεν συζητάμε για έργα. Δεν εμφανίζουμε μακέτες. Δεν σχολιάζουμε βραβεία. Ούτε παριστάνουμε τους σωτήρες. Συζητάμε ως δημότες με δημότες για το πώς πρέπει πλέον να διοικηθεί ο Δήμος μας. Συζητάμε για το πώς η Αυτοδιοίκηση θα γίνει σύμμαχος του πολίτη, πώς θα συμβάλει στην κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική αναζωογόνηση της χώρας, στη διέξοδο.

Συζητάμε όπως η «Δράση»... ξέρει να συζητά!

Σας περιμένουμε!

Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο