Στο 100% η επέκταση φυσικού αερίου.

Στα Βριλήσσια έως το 2020
Η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου με στόχο την πλήρη κάλυψη για όλες τις γειτονιές των Βριλησσίων έως το 2020, συμφωνήθηκε στη συνάντηση για το υλοποιούμενο πρόγραμμα Στρατηγικής Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της Εταιρείας Διανομής Αερίου ( ΕΔΑ), η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου στο δημαρχείο, παρόντων του Δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτη Φυκίρη, του Τεχνικού Διευθυντή της εταιρείας ΕΔΑ Αττικής Χρήστου Σκουλίδα και του Διευθυντή Έργου Γιάννη Μπαμπούρα.
«Επιτάχυνση των διαδικασιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών» ζήτησε από τους υπευθύνους ο Δήμαρχος κ. Μανιατογιάννης, ενώ ο κ. Σκουλίδας μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης δήλωσε ότι «σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΔΑ, ως το τέλος του 2020 ολόκληρος ο Δήμος Βριλησσίων θα επωφελείται του φυσικού αερίου». Σημείωσε δε πως «λόγω των αυξημένων αιτημάτων των δημοτών, αλλά και της άριστης συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι σήμερα, ο Δήμος Βριλησσίων για την εταιρεία αποτελεί προτεραιότητα για την ολοκλήρωση του έργου».
Ο Δήμαρχος κ. Μανιατογιάννης δήλωσε απολύτως ικανοποιημένος από τη δέσμευση για κάλυψη όλου του γεωγραφικού εύρους της πόλης σε δίκτυο αερίου μέχρι το 2020, κάτι που σημαίνει εξοικονόμηση για το Δήμο, ιδιαίτερα για τα βριλησσιώτικα νοικοκυριά και ταυτόχρονα για την περιβαλλοντική προστασία λόγω μείωσης των εκπομπών άνθρακα.
Σε ό,τι αφορά στα μέχρι τώρα αποτελέσματα, ο κ. Μανιατογιάννης τόνισε ότι «στο πλαίσιο της υλοποιούμενης Στρατηγικής Συνεργασίας με την Εταιρείας Διανομής Αερίου (Ε.Δ.Α.) για την ενεργειακή αναβάθμισης της πόλης, η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε και έκανε πράξη τα αιτήματα των δημοτών για να έρθει το φυσικό αέριο στα Βριλήσσια και κατάφερε να κατασκευάσει δίκτυο επέκτασης συνολικού μήκους 15χλμ. μέσα σε μόλις 2 χρόνια».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο