Αξιοπιστία, συνέπεια, ειλικρίνεια, σεβασμός στο δημότη.

Γράφει ο Τάσος Δημητρίου 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό Ντινόπουλος «Βριλήσσια – Δυνατά»
Όλα αυτά τα χρόνια – από το 2002 μέχρι και σήμερα – η παρουσία μου στην Αυτοδιοίκηση του δήμου  Βριλησσίων καθώς  και η  θητεία μου σαν πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. (Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων) είχαν σαν στόχο την ανταπόκρισή μου στις ανάγκες και την ανταπόδοση της  εμπιστοσύνης που μου έχουν δείξει οι δημότες. 

Η αξιοπιστία, η συνέπεια, η ειλικρίνεια και ο σεβασμός στους συνδημότες που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια παραμένουν σταθερά οι βασικές αρχές με τις οποίες πορεύομαι και δεν τις διαπραγματεύομαι.
Η φιλοσοφία μου θα συνεχίσει να είναι η ίδια με στόχο το κοινό συμφέρον των δημοτών και της πόλης. 
Με τον συνδυασμό του Αργύρη Ντινόπουλου «Βριλήσσια -  Δυνατά» θα παράξουμε δημιουργικό έργο σε όλους τους τομείς.
Τα Βριλήσσια είναι ένας δήμος που έχει μεγάλη δυναμική με σημαντική προοπτική ανάπτυξης, αρκεί να υπάρξουν οι άνθρωποι που μπορούν να αξιοποιήσουν αυτές τις δυνατότητες. 
Με τον Αργύρη Ντινόπουλο και τον συνδυασμό «Βριλήσσια – Δυνατά» έχουμε την εμπειρία, τη γνώση και τη θέληση να υλοποιήσουμε τον Σχεδιασμό μας.
Το πρόγραμμα έργου 2019 - 2023 του συνδυασμού μας, είναι προσανατολισμένο σε ένα αναπτυξιακό πλάνο που στόχο έχει να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες που έχει η πόλη μας σε όλους τους τομείς. 
Οι επικείμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου είναι η ευκαιρία ώστε οι δημότες μας να επιλέξουν το συνδυασμό  «Βριλήσσια – Δυνατά» του Αργύρη Ντινόπουλου που με τη στήριξη όλων μπορεί να υλοποιήσει το πρόγραμμα που έχουμε ήδη έχουμε εξαγγείλει με στόχο τα Βριλήσσια να γίνουν μία σύγχρονη Ευρωπαϊκή Πόλη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο