Αφιέρωμα στον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο (φωτό).

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.
Την Πέμπτη 18 Απριλίου διοργανώθηκε στο πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «ΑΝΟΙΞΗ 2019» του Δήμου Πεντέλης από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Μουσικό Αφιέρωμα στον Συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο με τη Μικτή Χορωδία «ΣΥΝ.ΩΔΗ.ΠΟΡΟΙ» υπό τη Διεύθυνση της Μαέστρου Μαργαρίτας Κοκκινάκη στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Κ. Μελισσίων.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης χαιρέτησε την εκδήλωση την οποία παρακολούθησε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Φώτης Χρυσικός και εξήρε την προσφορά του Συνθέτη τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τόνισε  πως αποτελεί μεγάλη τιμή η παρουσία στις εκδηλώσεις του Δήμου μας ενός από τους σημαντικότερους διαχρονικούς συνθέτες της χώρας μας.
  Συνεχάρη επίσης τον Πρόεδρο του Οργανισμού κο Νίκο Τόλιο, τη Μαέστρο κα Μαργαρίτα Κοκκινάκη και τη Χορωδία, για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τον τραγουδιστή Αλέκο Αναστασιάδη, τον μαέστρο Γιώργο Παζαΐτη αλλά και τον Κώστα Παπασπήλιο, ο οποίος παρουσίασε το βιογραφικό του συνθέτη.

Κλείνοντας απένειμε στον Συνθέτη τιμητική πλακέτα για την προσφορά του με το έμβλημα του δήμου. Ο Συνθέτης εξήρε το έργο του Δημάρχου, ευχαρίστησε για την τιμή και εξέφρασε συγχαρητήρια για τη διοργάνωση αλλά και για τη  ζεστή και γεμάτη αγάπη υποδοχή του κόσμου.
Τον Δήμαρχο συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Μιχάλης Κολιός, οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Ηλίας Βιλιώτης,  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Καίτη Μασμανίδου, Παναγιώτης Μούστρης-Πρόεδρος ΟΠΑΘ, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Βασίλης Λάζος, ο Πρόεδρος του Τοπικού  Συμβουλίου Δ.Κ. Μελισσίων κος Γεώργιος Βορέας, ο Πρόεδρος του Τοπικού  Σύμβουλίου  Δ.Κ. Νέας Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, το Μέλος του Δ.Σ. ΟΚΠΑ κος Μπαλάσκας Θεμιστοκλής, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κος Χρήστος Κάζος και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κος Χρήστος Αρναουτόπουλος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο