Νικήτας Σταματελόπουλος: Ανοιχτή επιστολή στους δημότες.


Αγαπητοί/ές  Συνδημότες/ισσες

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με τον συνδυασμό «Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» και επικεφαλής τονυποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Πισιμίση.
Αναμφισβήτητα, η τελευταία πενταετία ήταν για τα Βριλήσσια μια περίοδος μέτριας διαχείρισης της καθημερινότητας χωρίς ουσιαστικά έργα και όραμα. Η επιχειρηματολογία για δήθεν ταύτιση του δήμου με τη δυσχερή  οικονομική κατάσταση της χώρας δεν πείθει κανέναν, καθώς γειτονικοί Δήμοι παρουσίασαν σημαντικά έργα υποδομών την ίδια ακριβώς περίοδο.
Ο συνδυασμός μας αποτελούμενος από έμπειρα και νέα μέλη, αντιπροσωπεύει γεωγραφικά και ηλικιακά όλον τον Δήμο, εκπροσωπώντας ευρύτατο φάσμα κοινωνικών δραστηριοτήτων και επαγγελματικών κλάδων. Κοινός τόπος όλων μας είναι η αγάπη και η διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς για την πόλης μας. Για αυτό το λόγο, θεωρούμε ότι συνθέτουμε ένα ζωντανό συνδυασμό με διάθεση, νέες ιδέες και προτάσεις, χωρίς ίχνος λαϊκισμού.Δηλώνουμε, λοιπόν, έτοιμοι να εργαστούμε  για να διαμορφώσουμε καταλληλά τις γειτονιές που μας αξίζουν.
Συμμετέχω ενεργά στον συνδυασμό «Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια» από το 2014. Βασική μου επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια  ήταν ανάδειξη των κύριων προβλημάτων των Βριλησσίων, αλλά και η αναζήτηση και η εισήγηση ρεαλιστικών και υλοποιήσιμων λύσεων. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι εμείς οι κάτοικοι βιώνουμε τα προβλήματα της πόλης, εμείς όμως διαμορφώνουμε τις γειτονιές μας και οι ίδιοι γνωρίζουμε τις λύσεις για την επίλυση των δυσχερειών.
Ως νέος άνθρωποςδηλώνω ξεκάθαραότιγια εμένα ενασχόληση με τα τοπικά δρώμενα σημαίνει αποκλειστικά και μόνο προάσπιση και προώθηση των συμφερόντων του συνόλου των κατοίκων της πόλης. Καθημερινά αγωνίζομαι τηρώντας τις απαρέγκλιτες αρχές και αξίες με τις οποίες ανατράφηκα• της διαφάνειας, της ειλικρίνειας, της πίστης, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας.Πιστεύω βαθιά στις ουσιαστικές συνεργασίες, διότι γνωρίζω ότι ο μόνος τρόπος για να πετύχουμε περισσότερα είναι η αρμονική σύνθεση όλων των απόψεων.
Διεκδικώ, λοιπόν,  τη στήριξή σας και την ψήφο σαςστην συλλογική προσπάθεια να  αλλάξουμε την τοπική μας κοινωνία και να δημιουργήσουμε μια Πόλη Πρότυπο με έμφαση στην Καινοτομία, την  Παιδεία και στις σύγχρονες Αστικές Υποδομές.
Γιατί η πόλη μας χρειάζεται Νέα Προοπτική, Νέα Πορεία, Νέα Πρόσωπα  και μια ΝΕΑ ΠΝΟΗ για την προσεχή τετραετία

Με εκτίμηση,
Νικήτας Σταματελόπουλος
Eκπαιδευτικός– Φιλόλογος

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1983, με καταγωγή από το Τουρκολέκα Αρκαδίας και το Λιδωρίκι Φωκίδας. Κατοικώ στα Βριλήσσια τα τελευταία είκοσι εννέα χρόνια.

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Συνέχισα τις σπουδές μου στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην εφαρμοσμένη Γλωσσολογία, καθώς και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με ειδίκευση στη Γλωσσική Τεχνολογία.

Επέδειξα έντονη δραστηριότητα καθ’ όλα τα φοιτητικά μου χρόνια στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου διετέλεσα για δύο χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων.

Εργάζομαι από το 2009 ως Καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι  σε ιδιωτικό σχολείο.

Είμαι Γενικός Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας στα Βριλήσσια, τ. Ταμίας του Συνδέσμου Αρκάδων και μέλος του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Αγίου Όρους».

Στοιχεία επικοινωνίας
6976040449
stamatelo_nik@yahoo.gr
www.facebook.com/nikitas.stamatelopoulos

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο