ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ.

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των πολιτών - Φωτογραφίες, βίντεο
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΝΙΑ




Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια». Εκατοντάδες άνθρωποι με την δυναμική τους παρουσία έστειλαν το δικό τους ξεκάθαρο μήνυμα εν όψει των δημοτικών εκλογών.


Ο Γιάννης Πισιμίσης αναφέρθηκε συνολικά στο πρόγραμμα της «Νέας Πνοής» αναλύοντας τα βασικά σημεία και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια για τη μεγάλη αλλαγή στα Βριλήσσια και να αφήσουν πίσω μια περίοδο μετριότητας μιζέριας και υποτονικότητας. Πλαισιωμένος από τα στελέχη του ξεκαθάρισε ότι ο στόχος  ο τερματισμός της εποχής του παλαιοκομματισμού και της αδράνειας.


«Μας κατηγορούν ότι είμαστε νέοι, ναι είμαι 37 χρονών, 9 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και 2 χρόνια Αντιδήμαρχος Παιδείας, δεν φταίω για το ότι είμαι νέος ίσως φταίμε που έχουμε υψηλές αξίες, ιδέες και όραμα για τα Βριλήσσια. Οι επαγγελματίες της πολιτικής με κατηγορούν ως ανεπάγγελτο και λένε συνειδητά ψέματα όταν ξέρουν ότι 15 χρόνια τώρα αγωνίζομαι σε κάθε μετερίζι της επιχείρησής μου για να την κρατήσω όρθια και βιώσιμη στα δύσκολα χρόνια της κρίσης και αγωνιούμε κάθε μέρα να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας όπως εκατομμύρια συνάνθρωποί μας. Μας κατηγορούν ότι κρύβονται άλλοι από πίσω μας επειδή δεν φυγομαχήσαμε μη θέλοντας να δούμε τον λαϊκισμό να εδραιώνεται στην πόλη μας. Και βεβαίως είναι τιμή μας που τον αγώνα μας στηρίζει ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Ιωαννίδης χωρίς κανένα απολύτως προαπαιτούμενο και αστερίσκο. Διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις αυτοί που κράτησαν τα Βριλήσσια σε πλήρες τέλμα πέντε χρόνια τώρα γιατί δεν έχουν κανένα άλλο επιχείρημα να μας αντιμετωπίσουν», ανέφερε ο κ. Πισιμίσης και συμπλήρωσε: «Τους απαντάμε ότι η δυναμική της ανανέωσης δεν θα ανακοπεί. Με σχέδιο, με εντιμότητα, με διαφάνεια πάντα και παντού αλλάζουμε τα Βριλήσσια. Πέρα από το δρόμο του λαϊκισμού και της αδράνειας υπάρχει και ένας άλλος δρόμος. Αυτός της προόδου, της αξιοκρατίας, της διαφάνειας. Αυτόν τον δρόμο επιλέγουμε εμείς»

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν υποψήφιοι Βουλευτές και Ευρωβουλευτές  της ΝΔ καθώς και αρκετοί υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Γιώργου Πατούλη. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρ. πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υπ. Βουλευτής Β. Τομέα Σάκης Ιωαννίδης, ο συνυποψήφιος του Σωτήρης Ησαϊάς και ο επίτιμος Δήμαρχος Βριλησσίων Νίκος Παπαδόπουλος, μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν οι Βουλευτές της ΝΔ και υποψήφιοι στον Β. Τομέα  Νίκη Κεραμέως, Γιώργος Κουμουτσάκος αλλά και ο τ. Δήμαρχος Κώστας Ιωαννίδης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο