ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ.


ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΠΑΖΑΡΛΗΣ - ΑΣΟΥΤΗΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό: "Ντινόπουλος Βριλήσσια Δυνατά".
Αγαπητοί συνδημότες
στις δημοτικές εκλογές της 26-5-2019 αιτούμαι της προτίμησής σας και του ενός σταυρού  εκ των τριών που δικαιούστε μεταξύ άλλων και για τους εξής  λόγους:
Να καταστούν τα Βριλήσσια και πάλι Δήμος Πρότυπο ,πεδίο  παραγωγής έργου και εφαρμογής καινοτόμων ιδεών.
Η επαγγελματική μου ιδιότητα και εμπειρία , καθιστά ευχερέστερο το χειρισμό δύσκολων- πολύπλοκων υποθέσεων και καταστάσεων , που συναντώνται καθημερινά σε κάθε μορφή διοίκησης και αυτοδιοίκησης .
Η εμπειρία και το έργο του Αργύρη Ντινόπουλου τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο και στην κεντρική διοίκηση αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία των στόχων μας για τα Βριλήσσια.
Σήμερα , η πολιτική και οι πολιτικοί εν γένει έχουν απαξιωθεί. Αυτό  οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιοι εισέρχονται σε αυτή   είτε για βιοποριστικούς λόγους είτε για να καλύψουν  φιλοδοξίες  χωρίς όμως τις  ανάλογες ικανότητες . Εμείς διαφέρουμε. Μαζί  με τον επικεφαλής του συνδυασμού και ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες θα αποτελέσουμε μία δύναμη εφαρμογής οικονομίας, διαφάνειας, παραγωγής έργου, ισότητας, δικαίου και  κοινωνικής ευαισθησίας . Η επίτευξη ενός τέτοιου στόχου είναι κατορθωτή από τη στιγμή που υπάρχει:  ΓΝΩΣΗ – ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ- ΕΜΠΕΙΡΙΑ - ΘΕΛΗΣΗ!

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκα το 1974. Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω (Αστικολόγος –Εμπορικολόγος) μέλος του Δ.Σ.Α. Ασκώ  μάχιμη δικηγορία από το 2002 έως σήμερα. Νομικός Σύμβουλος και Compliance Officer στην εταιρεία ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. Συνεργάζομαι με διεθνείς εταιρείες logistics ,υψηλής τεχνολογίας , διαχείρισης-αξιοποίησης αστικών και τουριστικών ακινήτων. Άριστος γνώστης Αγγλικών .
Διετέλεσα επι μία σχεδόν πενταετία Καθηγητής νομικών μαθημάτων στα Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. ΞΥΝΗ & ΑΛΦΑ στους τομείς Οικονομίας & Διοίκησης.
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού (3/2000-3/2002).Σύζυγός μου, η Αλεξάνδρα Ιακωβίδου, μέλος μίας εκ των παλαιοτέρων οικογενειών των Βριλησσίων και έχουμε αποκτήσει ένα γιo. Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βριλησσίων (3/2018 έως σήμερα).
Ιγνάτιος Παζαρλής -Ασούτης
Δημοτικός Σύμβουλος
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με το συνδυασμό:
«ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΔΥΝΑΤΑ»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο