Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων στο Ίλιον

Επίσκεψη του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Γ. Πατούλης: «Τα θέματα πρόληψης, διατήρησης και αποκατάσταση της υγείας είναι στην απόλυτη προτεραιότητά μας. Θέλουμε την Αττική περιφέρεια πρότυπο υγείας, ευεξίας και καλής διαβίωσης»

Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισκέφθηκε το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων στο Ίλιον, που αποτελεί τη μοναδική δημόσια δομή αποκατάστασης στη χώρα και παρέχει υπηρεσίες σε ασθενείς από όλη την Ελλάδα.
Παρών στην επίσκεψη ήταν και ο περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης Αττική-Πράσινη Περιφέρεια Ν. Παπαδάκης.
Ο κ. Πατούλης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες που παρέχονται  σε επίπεδο ποιότητας νοσηλείας, διαγνωστικών και θεραπευτικών τεχνικών, αλλά και για τις σοβαρές ανάγκες που υπάρχουν και  δυσχεραίνουν τη λειτουργία του Κέντρου.
Ειδικότερα κατά την ενημερωτική συζήτηση που είχε με τη Συντονίστρια Διευθύντρια Β’ Κλινικής Αποκατάστασης Κ. Πετροπούλου, τον Φυσίατρο του ΕΚΑ Κ. Αθανασόπουλου και άλλα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, επισημάνθηκε το σοβαρό πρόβλημα της υποστελέχωσης σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο