ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2019-2023

Με τη συμμετοχή πλήθους δημοτών και προσκεκλημένων από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της πολιτικής, της δημόσιας διοίκησης και των συλλογικοτήτων και φορέων της πόλης μας καθώς και εργαζόμενων του Δήμου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019, στην αίθουσα ¨Μουσών¨ στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων, η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων.
Στη δέηση που προηγήθηκε της ορκωμοσίας, χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θερμοπύλων Ιωάννης και συμμετείχαν ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αναλήψεώς του Κυρίου π. Αγησίλαος και ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίων Δώδεκα Αποστόλων π. Νικόλαος.
Ακολούθησε η ορκωμοσία του Δημάρχου κ. Ξένου Μανιατογιάννη και των Δημοτικών Συμβούλων:
Από την κίνηση δημοτών «Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας»: Η κα. Αρσένη-Λάμπρου Βούλα, η κα. Χαντζάρα Σοφία, ο κ. Μαυραγάνης Αλέξιος, ο κ. Βαφειάδης Κωνσταντίνος, ο κ. Φυκίρης Παναγιώτης, η κα. Μαλακού Χριστίνα, ο κ. Λύτρας Απόστολος, η κα. Μάρα Φωτεινή και η κα. Ντούμα Μαρία.
Από το  δημοτικό συνδυασμό «Ντινόπουλος-Βριλήσσια Δυνατά»: Ο κ. ΝτινόπουλοςΑργύριος, ο κ. Δημητρίου Αναστάσιος, ο κ. Χρηστάκης Αναστάσιος, η κα. Χρυσοπούλου Αικατερίνη, ο κ. Γούναρης Χρήστος, η κα. Μητσοτάκη Αντωνία, η κα. Γεροντάκη Κωνσταντίνα, ο κ.Δεσποτίδης Μάριος και ο κ. Φαράκλας Κωνσταντίνος.
Από το  δημοτικό συνδυασμό «Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια»: Ο κ. Πισιμίσης Ιωάννης, ο κ. Τζιλιγκάκης Νικόλαος, ο κ. Κάππας Χρήστος, ο κ. Σταματελόπουλος Νικήτας, η κα. Αδαμίδη Φωτεινή, η κα. Μαντινίδου- Τσούβαλου  Σοφία, ο κ. Δημαράς Ερνέστος-Θεόδωρος, ο κ. Αναγνώστου Παναγιώτης και ο κ. ΜαρίνηςΓεωργιος.
Από την κίνηση δημοτών «Δράση για μία άλλη πόλη»: Ο κ. Τσούτσιας Ιωάννης, η κα. Παπαχριστοδούλου Μαρίνα και ο κ. Κωνσταντινίδης Ρήγας.
Από το  δημοτικό συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση» ο κ. Βήττος Βασίλης.
Από το  δημοτικό συνδυασμό «Πρόοδός στα Βριλήσσια ο κ. Παπασπηλίου Κωνσταντίνος.
Στη συνέχεια, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θερμοπύλων Ιωάννης απηύθυνε ευχές για τη νέα δημοτική περίοδο και κάλεσε το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους «ως εκλεκτοί, να δουλέψουν με πολύ όρεξη ώστε να προαχθεί ακόμη περισσότερο η όμορφη κοινωνία των Βριλησσίων» και ακολούθησαν οι ευχές των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ. ΝτινόπουλουΑ., κ. Πισιμίση Ι., κ. Τσούτσια Ι. και του κ. Βήττου Β.
Η τελετή έκλεισε με την ομιλία του Δημάρχου κ.Μανιατογιάννη, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους δημότες για την εκλογή του και όλους τους εργαζόμενους, συνεργάτες και απερχόμενους δημοτικούς συμβούλους για τη συμβολή τους στο έργο της δημοτικής αρχής. Ευχήθηκε ‘Καλή Δύναμη και Επιτυχία’ στο έργο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και αναφέρθηκε στα μεγάλα θέματα- στόχους της πόλης για τη νέα δημοτική περίοδο, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι « Σήμερα είναι η στιγμή που κατόπιν της δικής σας εντολής καλούμαστε για δεύτερη φορά να ηγηθούμε της προσπάθειάς ώστε να τιμήσουμε τη ψήφο σας και να γίνουν τα Βριλήσσια ένας σύγχρονος ευρωπαϊκός Δήμος». Για το λόγο αυτό, τόνισε ότι «σχεδιάζουμε και εργαζόμαστε με βάση το πρόγραμμά μας με μοναδικό γνώμονα και κριτήριο όλους τους συνδημότες μας και για όλα τα Βριλήσσια χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις».Τόνισε,επίσης, ότι  « Ο θεσμικός μας ρόλος στην αυτοδιοίκηση είναι να συνδημιουργούμε. Με απεριόριστο σεβασμό και ευθύνη προς όλους, με γνώμονα πάντα τη συναίνεση, απευθύνω ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις δυνάμεις των Βριλησσίων και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο να υπάρξει συνεργασία ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο για την πόλη μας» και έκλεισε λέγοντας ότι«Μαζί ζούμε. Μαζί δημιουργούμε!».
Στη συνέχεια ακολούθησε μικρή δεξίωση στον κήπο του Πνευματικού Κέντρου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτές του Βόρειου Τομέα Β΄ Αθηνών. Από τη Νέα Δημοκρατία - ο κ. Καιρίδης Δημήτριος, από το ΣΥΡΙΖΑ - ο. κ. Κατρούγκαλος Γεώργιος, η κα. ΞενογιαννακοπούλουΜαριλίζα και ο κ. Ζαχαριάδης Κωνσταντίνος, επίσης, ο πρώην Υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Δημαράς Γεώργιος, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Κουρμούσης Φώτιος, η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα κ. Κορωναίου Σοφία, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.Βρούστης Άρης, ο Δήμαρχος Παλλήνης κ. Ζούτσος Αθανάσιος, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων και επικεφαλής της παράταξης ΆυτοδιοικητικόΚίνημα΄ στην ΚΕΔΕ κ.ΠαύλοςΓερουλάνος, η Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος και ο Διοικητής του Παραρτήματος Ασφαλείας της πόλης μας, οι πρώην Δήμαρχοι Βριλησσίων κ. Χορτάτος Γεωργιος, κ. Ράμφος Αντώνιος,κ. Παπαδόπουλος Νικόλαος και ο κ. Λώλας Σταμάτης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο