Τα Special Olympics Hellas στον Δήμο Βριλησσίων

Με το πρόγραμμα ‘Play Unified-Learn Unified’

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, αθλητές των Special Olympics συναντήθηκαν με μαθητές σχολείων του δήμου μας και είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο βιωματικό εκπαιδευτικό-αθλητικό πρόγραμμα ‘Play Unified-Learn Unified’.
Ο Δήμος Βριλησσίων, θερμός υποστηρικτής των δράσεων αθλητικού και εκπαιδευτικού οργανισμού Special Olympics Hellas,στηρίζει τις ευκαιρίες συνύπαρξης μαθητών με και χωρίς νοητική αναπηρία σε αθλητικές δραστηριότητες.
Στο πλαίσιο αυτό, σε κλίμα χαράς και συνύπαρξης, πραγματοποιήθηκαν οι επιδείξεις των αθλημάτων Bocce, Judo, ποδοσφαίρου, ποδηλασίας κ.α.στο δημοτικό γήπεδο Βριλησσίων.
Στην εκδήλωση το ΄παρών’ έδωσαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Εθελοντισμού και Ανθρώπινου Δυναμικού Σοφία Χαντζάρα, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων Κων/νος Βαφειάδης και ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Δημητρίου.
Στο χαιρετισμό της, η κ. Χαντζάρα τόνισε τη σπουδαιότητα τέτοιων δράσεων με κίνητρο ‘τη δημιουργία μιας κοινωνίας που προτιμά να εντάσσει παρά να αποκλείει και παράλληλα να ενδυναμώνει τους ανθρώπους με διανοητική αναπηρία μέσα από τη χαρά του αθλητισμού’, όπως πρεσβεύουν οι αρχές του οργανισμού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο