ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ!

ΤΑ Β.Ν. ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ 13ο ΧΡΟΝΟ
Σήμερα τα "Βριλησσιώτικα Νέα" συμπλήρωσαν 12 ολόκληρα χρόνια δημόσιας παρουσίας και εισέρχονται στον 13ο χρόνο της ηλεκτρονικής τους "ζωής".
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η προσπάθειά μας, με άλλους τίτλους (Προαστιακή, Ελεύθερη Πέννα) και ως έντυπη εφημερίδα που εκδιδόταν περιστασιακά στην πόλη, έρχεται από το μακρινό 1985. Μια ζωή Βριλήσσια δηλαδή! Σκεφτόμαστε πως θα ήταν χρήσιμη για την δημοσιογραφική ιστορία της πόλης, η ψηφιοποίηση των φύλλων μας εκείνης της εποχής και προσανατολιζόμαστε στην υλοποίησή της μέσα στο επόμενο έτος.
Δεν θα αναφέρουμε τίποτα για την ιστορική διαδρομή μας, για το παρελθόν, άλλωστε τα έχουμε πει όλα, στα προηγούμενα ετήσια επετειακά σημειώματά μας.
Θα σημειώσουμε μόνο ότι η καλύτερη εξυπηρέτηση που μπορεί να προσφέρει μία ιστοσελίδα, όπως η δική μας, στο παρόν και στο μέλλον της πόλης μας, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο η αντικειμενική και αμερόληπτη κριτική στην δημοτική εξουσία. Και όταν μιλάμε για "εξουσία" αναφερόμαστε βεβαίως στην διοίκηση (κυρίως) αλλά και σε όλους τους δημοτικούς μας άρχοντες, όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς και τους δημοτικούς μας συμβούλους.
Η αλήθεια επίσης είναι ότι στον προηγούμενο χρόνο επιλέξαμε, για πρώτη φορά στην πορεία μας, να μην ασκούμε σχεδόν καθόλου κριτική διότι επρόκειτο για καθαρά προεκλογική περίοδο και να τηρούμε ίσες αποστάσεις, για ευνόητους λόγους.
Από εδώ και πέρα θα αλλάξει τελείως το πρώτο σκέλος και θα διατηρηθεί το δεύτερο. Δηλαδή, θα προσπαθήσουμε να ασκούμε κριτική, πάντοτε με επίπεδο και ευγένεια, επί προβλημάτων και πολιτικών και ποτέ επί προσωπικών και προς όλες τις κατευθύνσεις. Επίσης, θα τηρούμε απολύτως ίσες αποστάσεις από όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς της διοίκησης και της αντιπολίτευσης, μείζονος κι ελάσσονος. Ό,τι πράξαμε δηλαδή και στην καθαρή προεκλογική τελευταία περίοδο.
Είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε τα δελτία τύπου και τις ενημερώσεις της διοίκησης και όλων των συνδυασμών. Θεωρούμε τιμή μας ότι συνεχίζουν για τόσα χρόνια να ενημερώνουν και μέσω των Β.Ν. τους συνδημότες μας.
Επιθυμούμε να "κλείσουμε" το εφετινό επετειακό μας σημείωμα με την εξής επισήμανση: παρά τις πολλαπλές και επανειλημμένες εκκλήσεις μας, να εντοπίζετε τα προβλήματα στην πόλη και να μας τα μεταφέρετε, εσείς οι δημότες - πολίτες, πλην λίγων εξαιρέσεων, δεν έχετε ανταποκριθεί επαρκώς. Δεν έχουμε λοιπόν παρά να επαναφέρουμε την ίδια έκκληση.
Και τέλος να σας ευχαριστήσουμε για 13 η χρονιά διότι συνεχίζετε να ενημερώνεστε από τα Β.Ν.. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο