Συνάντηση με θέμα την ασφάλεια των δημοτών

Του Δημάρχου με τους διοικητές της Αστυνομίας Βριλησσίων

Πραγματοποιήθηκε στις 21/1/2020 στο χώρο του Α.Τ. Βριλησσίων η προγραμματισμένη τακτική συνάντηση εργασίας των κ.κ. διοικητών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφάλειας Βριλησσίων και του Δημάρχου κ. Ξένου Μανιατογιάννη.
Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της ενίσχυσης της ασφάλειας των πολιτών του Δήμου σε σχέση και με τα τελευταία κρούσματα κλοπών.
Ο διοικητής του Τμήματος Ασφάλειας κ. Παππάς ενημέρωσε τους συμμετέχοντες ότι τα περιστατικά κλοπών το έτος 2019 είναι μειωμένα σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018 καθώς και ότι χρειάζεται αυξημένη προσοχή κατά τις απογευματινές ώρες.
Η διοικήτρια του Αστυνομικού Τμήματος κα Σαατσάκη ενημέρωσε για την αύξηση των περιπολιών της αστυνομίας με μικτή σύνθεση (αστυνομία και ασφάλεια) καθώς και πύκνωση των περιπολιών με ενίσχυση των ομάδων ΔΙΑΣ.
Ο Δήμαρχος κ. Μανιατογιάννης έθεσε το φλέγον ζήτημα της αύξησης των διαρρήξεων οικιών και των κλοπών που παρατηρείται στο δήμο παρά τις προσπάθειες της Αστυνομίας και αναφέρθηκε στην έκδηλη ανησυχία των κατοίκων οι οποίοι αισθάνονται μεγάλη ανασφάλεια λόγω των παραβατικών αυτών φαινομένων και ζήτησε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να εξαλειφτούν οι έκνομες αυτές καταστάσεις.
Στο πλαίσιο δε της συνεργασίας και βοήθειας του Δήμου στο θέμα αυτό ενημέρωσε ότι αναπροσαρμόζεται η λειτουργία της υπηρεσίας security του Δήμου και ενισχύεται η συνεργασία της με το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφάλειας Βριλησσίων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο