Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020

«Αναγέννηση Τώρα»

Για 2η συνεχή χρονιά νέο σεμινάριο του κύκλου

Για την ενδυνάμωση των πολιτών- Ξεκινάμε την Πέμπτη 13/2/2020 και ώρα 18:30

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας  Αλληλεγγύης και της Αντιδημαρχίας  Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας πραγματοποιεί για 2η συνεχή χρονιά νέο σεμινάριο του κύκλου «Αναγέννηση Τώρα» για την ενδυνάμωση των πολιτών!

 Το πρόγραμμα «Αναγέννηση τώρα» δημιουργήθηκε με σκοπό την προσωπική ανάπτυξη, την εξέλιξη και την ενδυνάμωση των πολιτών για την οικοδόμηση μιας νέας ζωής γεμάτη νόημα, επιτυχία, αφθονία, αρμονία και αγάπη.

Μέσα από αυτόν τον κύκλο σεμιναρίων αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης, με σημαντικές θεματικές ενότητες από διακεκριμένους εισηγητές, προσφέρουμε στους πολίτες τη γνώση και το βίωμα, που αποτελούν το κίνητρο,

έτσι ώστε να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, να ξεπεράσουν εμπόδια και δυσκολίες στη ζωή τους, να πραγματοποιήσουν τις αλλαγές που επιθυμούν, να δημιουργήσουν ισορροπημένες σχέσεις και να πετύχουν τους στόχους τους.

Ξεκινάμε την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:30, στο Πνευματικό Κέντρο αίθουσα «Μουσών» (Κισσάβου 11).

Το θέμα της συνάντησης θα είναι «Ο νόμος της Έλξης»

Εισηγητής μας ο κος. Νικόλαος Σταυρόπουλος, διδάκτωρ τμήματος Πολιτιστικής Τεχνολογίας  Επικοινωνίας Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Συντονισμός και επιμέλεια προγράμματος: Χονδροπούλου Βίκυ, EMCC AC Accredited Life

Business Coach – Προσωπική Ανάπτυξη – Ενδυνάμωση.

 Σας περιμένουμε !

 Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα: 210-6135611  

Δεν υπάρχουν σχόλια: