ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ENHMΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

1)Ενημερώνουμε ότι από τις 08.00-14.00 μπορείτε να τηλεφωνείτε στα εξής νούμερα του ΟΚΠΑΔΒ

210-6135611,210-8100224,210-8045564, 210-8105052 για να σας εξυπηρετήσουμε σε ό,τι χρειάζεστε προκειμένου να μην μετακινήστε.(Απευθυνόμαστε σε όλο τον πληθυσμό φυσικά).

2)Μας ενημερώνετε τηλεφωνικά για ό,τι χρειάζεστε είτε αγορά φαρμάκων, είτε ψώνια, κλπ, και εμείς φροντίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα για να αποφεύγονται οι μετακινήσεις όλων. (όταν παραλαμβάνετε να φοράτε γάντια μιας χρήσης)

3)Για συνταγογράφηση των μελών του ΚΑΠΗ μας, παρακαλούμε να δίνετε στον υπάλληλο που απαντά στο τηλέφωνο, το ΑΜΚΑ σας, στην συνέχεια εμείς το δίνουμε στον ιατρό μας και θα φροντίζουμε να παραλαμβάνετε τα φάρμακα σας άμεσα.

4) Το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι συνεχίζει κανονικά, και πέραν της εξυπηρέτησης του υπόλοιπου πληθυσμού.

5)Oι διανομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα γίνονται κανονικά κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας .

6) Οι διανομές μερίδων συσσιτίου συνεχίζονται κανονικά, μας υποστηρίζουν τα μαγαζιά εστίασης της πόλης μας και ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση τους.

7) Τα Δημοτικά και Κοινωνικά Ιατρεία: Τα ραντεβού με τους ιατρούς πραγματοποιούνται κανονικά όταν δεν είναι κάποιος εμπύρετος ή με βήχα. Mε συμπτώματα βήχα ή πυρετού, απευθύνεστε στα κέντρα αναφοράς των νοσοκομείων και όχι στα Ιατρεία του Δήμου. Οι συνεδρίες των ψυχολόγων συνεχίζονται και πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά, πρωί ή απόγευμα. Ολα τα άλλα προγράμματα αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας.

8) Για τα Κέντρα Κοινότητας ισχύει ό,τι έχουμε αναρτήσει εξ αρχής.

Το προσωπικό του Κοινωνικού Οργανισμού με σωστή οργάνωση και αίσθημα ευθύνης, παραμένει στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης από την αρχή της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης ανταποκρινόμενο στους σκοπούς λειτουργίας του ΟΚΠΑΔΒ. Υπενθυμίζουμε ότι είμαστε ο πρώτος Δήμος που πήρε προληπτικά μέτρα και προγραμματίσαμε τις κινήσεις μας, αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασης και το τι θα ακολουθήσει.

Εξ΄αρχής στον ΟΚΠΑΔΒ, διευκολύναμε τα άτομα που έχουν προβλήματα υγείας ώστε να εργάζονται από το σπίτι τους,για μέρος της διοικητικής μας λειτουργίας, και περιορίσαμε τις ώρες λειτουργίας μας λαμβάνοντας τα μέτρα προφύλαξης για το προσωπικό που συνεχίζει την εργασία του, πάντα υπό την ευθύνη και τον συντονισμό μου σε συνεργασία με τον Δήμαρχο (και την Πολιτική Προστασία όταν χρειάζεται) σε καθημερινή βάση,ενώ αναστείλαμε άμεσα την λειτουργία δομών μας.

Θερμή παράκληση σε όλους, περιορίστε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις σας,ή μείνετε σπίτι είναι το καλύτερο μέτρο, διότι  είναι ατομική ευθύνη του καθενός μας η αντιμετώπιση μέσω της πρόληψης.

Θα τα καταφέρουμε αρκεί να λειτουργήσουμε συνειδητά υπεύθυνα και ως ομάδα.

Είμαστε ΕΔΩ.