Παρέμβαση Πισιμίση για τη στέγαση

Των παιδιών προσχολικής ηλικίας στον Δήμο μας
Διοίκηση του Δήμου Βριλησσίων έπειτα από σχεδόν δυο χρόνια απραξίας προσπαθεί ακόμα ανεπιτυχώς να λύσει το πρόβλημα στέγασης της προσχολικής ηλικίας στον Δήμο μας. Ο ίδιος ο Δήμαρχος μάλιστα, κ. Μανιατογιάννης, επιρρίπτει ευθύνες στην ΚΤ.ΥΠ και στα αρμόδια Υπουργεία για καθυστερήσεις.
Εμείς, προτάσσοντας πάντα το συμφέρον της πόλης μας, ζητήσαμε σε σημερινή μας συνάντηση με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Σίσσυ - Αναστασία Γκίκα, την επιτάχυνση και το ξεμπλοκάρισμα των διαδικασιών προκειμένου να εγκατασταθούν τόσο οι αίθουσες των Κτηριακών Υποδομών όσο και η αίθουσα που πρόκειται να εγκατασταθεί μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων συναρμοδιότητας των Υπουργείων Παιδείας και Ανάπτυξης, πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 
Από την σημερινή μας συνάντηση μείναμε ικανοποιημένοι. Η κα Γκίκα αφουγκράστηκε πλήρως τις ανησυχίες μας και δεσμεύτηκε για την γρήγορη  ολοκλήρωσή των διαδικασιών ώστε από τη νέα σχολική χρονιά να λειτουργούν οι απαραίτητες υποδομές ώστε να μην δημιουργηθούν τα ίδια προβλήματα στα σχολεία που είδαμε πέρυσι. 
Τελικός στόχος πρέπει πάντα να είναι η δημιουργία νέων μόνιμων κτηριακών υποδομών στην πόλη μας και η συνολική αναβάθμιση των υποδομών Παιδείας στα Βριλήσσια.
Η "Νέα Πνοή" έχει δεσμευθεί για εποικοδομητική αντιπολίτευση. Αυτό ακριβώς κάνουμε. Όπως και με το θέμα αποτροπής του ΣΜΑ στη Ναυτική Βάση έτσι και σε αυτό το μείζον ζήτημα για την πόλη μας λειτουργούμε με έναν και μοναδικό γνώμονα: το καλό της πόλης μας, τον εκσυγχρονισμό του Δήμου Βριλησσίων σε επίπεδο νοοτροπίας, σε επίπεδο πράξης. Συνεχίζουμε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο