Έναρξη Summer Camp

Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης στο Δήμο Βριλησσίων

Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Βριλησσίων ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, ηλικίας 6-12 ετών, από την 1η Ιουλίου.
 
Παρακαλούνται,  όσοι γονείς επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα,  να συμπληρώσουν το συντομότερο δυνατό την αίτηση ενδιαφέροντος.
 
Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν συνεπάγεται τη συμμετοχή του παιδιού στο πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης, αλλά θα βοηθήσει σημαντικά, έτσι ώστε να υπάρξει μια πρώτη εικόνα για να οργανωθούν τα τμήματα.
 
Για την κατάθεση της αίτησης συμμετοχής θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στα ηλεκτρονικά μέσα του Δήμου την επόμενη εβδομάδα, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τους περιορισμούς των αρμόδιων Υπουργείων και του Ε.Ο.Δ.Υ.
 
"Συνεχίζουμε το πρόγραμμα της θερινής δημιουργικής απασχόλησης με συνείδηση και επαγγελματισμό, τηρώντας πιστά τα απαραίτητα μέτρα προστασίας λόγω covid-19 κι έχοντας πάντα  ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την ψυχική υγεία των παιδιών. Εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση και ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας έχουν
εμπιστευθεί έως τώρα τα παιδιά τους", δηλώνει η κα Ιωάννα Κυρίτση - Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων.
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού.
Κλειστό Γυμναστήριο : Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου)
Ώρες 09:00-20:00
Τηλ. Επικ. : 2108101510, 2108101511
E.Mail : kleistob@otenet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο