Πενθήμερο υγείας για τα παιδιά

Με ΔΩΡΕΑΝ προληπτικό έλεγχο 

Πενθήμερο υγείας για τα παιδιά με ΔΩΡΕΑΝ προληπτικό έλεγχο από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τον Ιατρικό / Οδοντιατρικό Σύλλογο Αθηνών στον Δήμο Βριλησσίων

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας,  σε συνεργασία με το «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής, πραγματοποιούν ΔΩΡΕΑΝ προληπτικό παιδιατρικό, οφθαλμολογικό, ωτορινολαρυγγολογικό και οδοντιατρικό έλεγχο για παιδιά ηλικίας 1-17 ετών.

 

Η δράση Προληπτικής Ιατρικής/Οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά», που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής και των Δημοτικών Ιατρείων Βριλησσίων.

 

Ο προληπτικός ιατρικός/οδοντιατρικός έλεγχος (4 ιατρικών ειδικοτήτων) θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 4 έως και την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, στο Πάρκο Μπακογιάννη (ΤΥΠΕΤ) από τις 08.30 πμ- 14.30.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: 2106135611 και 2108045564 – 210-8105052 Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο