Mε αυτό το VIDEO στην ναυτική βάση κοιμάσαι ήσυχος;

 
Αργύρης Ντινόπουλος σε Ξένο Μανιατογιάννη - Βίντεο, φωτό.
 
Δείτε το παραπάνω VIDEO (2’51”) που ανέβασε στις 808/2020 στον προσωπικό λογαριασμό του στο FB ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Και έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Αυτό το χάλι στην ναυτική βάση ο δήμαρχος προσπάθησε (ανεπιτυχώς) να νομιμοποιήσει με το γνωστό περιβαλλοντικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη”

Ο Μανιατογιάννης “κοιμάται ήσυχος”

Και συνεχίζει ο  Ντινόπουλος: Στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος μας είπε ότι “κοιμάται ήσυχος” γιατί στην “ναυτική βάση δεν έχει κρύψει τίποτα”  (δείτε το παραπάνω VIDEO)

“Καλά τα απορριμματοφόρα,τα σάπια αυτοκίνητα γιατί δεν τα πετάς;”
Και καταλήγει ο Ντινόπουλος: “Μας λέει ότι δεν βρίσκει χώρο να πάει τα απορριμματοφόρα, τα σάπια αυτοκίνητα γιατί δεν τα πετάει και τα αφήνει να μολύνουν το περιβάλλον;”

Eκτός από το VIDEO δείτε και αυτές τις σοκαριστικές φωτογραφίες

Παρατημένα στρώματα, αλλά ο δήμαρχος δηλώνει ότι.. “κοιμάται ήσυχος” (δείτε και το VIDEO)

“Καμουφλαρισμένο” το σάπιο λεωφορείο μέσα στην ναυτική βάση να μολύνει το περιβάλλον. Ο δήμαρχος δηλώνει ότι “δεν έχει κρύψει τίποτα στην ναυτική βάση”

Κρυμμένα μέσα στην βλάστηση της ναυτικής βάσης όλα τα σάπια αυτοκίνητα του Δήμου (ηλικίας πολλών δεκαετιών) να μολύνουν το περιβάλλον

Ο κύριος Μανιατογιάννης ισχυρίζεται ότι δεν βρίσκει χώρο (εκτός Βριλησσίων) για να πάει τα (εν ενεργεία) απορριμματοφόρα του Δήμου. Αυτά τα άχρηστα αυτοκίνητα γιατί τα αφήνει μέσα στην βλάστηση της ναυτικής βάσης και δεν τα πετάει;

Κάτω από τα “βαθυσκιωτα” πλατάνια της ναυτικής βάσης αντί να κάθονται περιηγητές, σαπίζουν άχρηστα δημοτικά αυτοκίνητα. Το χειρότερο: φέρουν και πινακίδες κυκλοφορίας. Αν ο Δήμος γι’ αυτά τα σαράβαλα πληρώνει και τέλη κυκλοφορίας, τότε πρόκειται για εξοργιστική ανευθυνότητα.

Κυριολεκτικά κρυμμένα μέσα στις φυλλωσιές της ναυτικής βάσης τα άχρηστα δημοτικά αυτοκίνητα. Δεν μπήκαν στον κόπο από την διοίκηση ούτε καν να τα πουλήσουν για scrap;

Και όμως: Στον χώρο αυτόν της ναυτικής βάσης αντί να σαπίζουν όλα αυτά τα άχρηστα δημοτικά αυτοκίνητα, θα μπορούσαν να απολαμβάνουν την φύση και την δροσιά οι δημότες.

Αν τελικώς αποδειχθεί ότι για όλα αυτά τα “σαπάκια” ο Δήμος Βριλησσίων (δηλαδή οι δημότες) πληρώνει και τέλη κυκλοφορίας ( αφού όπως βλέπετε δεν έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας) τότε οι ευθύνες της διοίκησης είναι πολύ μεγάλες.

Ανάμεσα στην πυκνή βλάστηση της ναυτικής βάσης (τελευταίος πνεύμονας πρασίνου στην ευρύτερη περιοχή) όλα αυτά τα άχρηστα μηχανήματα του Δήμου μολύνουν το περιβάλλον.

Και όμως! Ο δήμαρχος εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι “δεν έχει κρύψει τίποτα” στην ναυτική βάση (δείτε το αρχικό VIDEO)

O δημοτικός στόλος του.. περασμένου αιώνα σαπίζει μέσα στον πνεύμονα πρασίνου της ναυτικής βάσης. Εκεί, δηλαδή, που θα έπρεπε (ειδικά το καλοκαίρι) να απολαμβάνουν την φύση και την δροσιά οι δημότες.

Η ένδειξη “Δήμος Βριλησσίων” δεν αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την δημοτική αρχή που αφήνει όλα αυτά τα “σαπάκια” να καταστρέφουν το περιβάλλον της ναυτικής βάσης

Τέτοιο καμουφλάζ θα το ζήλευαν και τα καλλίτερα … κομάντα

Αυτός είναι ο χώρος της ναυτικής βάσης που η διοίκηση Μανιατογιάννη έχει μετατρέψει σε σκουπιδότοπο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ















Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο