Επίσκεψη του Δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη

Στους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων

Στον πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο με σύγχρονα μέσα Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών χώρο της βιβλιοθήκης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, συναντήθηκε, ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης με τους μαθητές του Ε΄1 τμήματος την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021.

Η εκπαιδευτικός κα Ειρήνη Δέμμου οργάνωσε ένα άτυπο «Δημοτικό Συμβούλιο» όπου οι συμμετέχοντες μαθητές - μέλη του ρώτησαν τον κ. Δήμαρχο και συζήτησαν μαζί του για θέματα που τους απασχολούν καθώς επίσης και για θέματα της πόλης, περιβαλλοντικά ζητήματα, θέματα σχετικά με την πανδημία Covid-19 και τέλος για το τί θα ήθελαν να αλλάξει στην πόλη των Βριλησσίων.


Τα παιδιά μεταξύ άλλων ανέφεραν στον Δήμαρχο την επιθυμία τους να έχουν περισσότερα βιβλία στη διάθεσή τους και τον ενημέρωσαν για το διαγωνισμό που ετοιμάζουν ώστε να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα βιβλία για το σχολείο τους αλλά και για τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου  Η συνάντηση έκλεισε με ομαδικό παιχνίδι με τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών, των μαθητών και του Δημάρχου.


Ο δήμαρχος μετά τη συνάντηση με τους μαθητές δήλωσε « Ομολογουμένως οι μικροί μαθητές της Ε΄ Δημοτικού του 4ου σχολείου Βριλησσίων με εξέπληξαν με τις πολύ εύστοχες ερωτήσεις που μου έθεσαν, αλλά και για τον τόσο απλό και ουσιαστικό τρόπο, που καταγράφουν μέσα από τα δικά τους μάτια τα κακώς κείμενα της καθημερινότητας.

Δεσμεύτηκα απέναντί τους πως θα φροντίσω άμεσα για όλα τα αιτήματα που μου έθεσαν και ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση είτε με τους ίδιους μαθητές είτε με μαθητές άλλου σχολείου. Ευχαριστώ θερμά το διευθυντή κ. Κοσμόπουλο Ιωάννη και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για το έργο που προσφέρουν ».

 

Στη συνέχεια και πριν την αναχώρησή του από το σχολείο  ο κ. Δήμαρχος  επισκέφθηκε τον επίσης πλήρως ανακαινισμένο και  λειτουργικά αναβαθμισμένο χώρο των γραφείων διοίκησης και του συλλόγου διδασκόντων όπου ευχήθηκε σε όλους τους εκπαιδευτικούς  υγεία και καλό καλοκαίρι. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο