Παρουσίαση βιβλίου του Νικόλα Περδικάρη

Την Δευτέρα 27/9/2021 στις 7.00 μ.μ. στο Πάρκο Μίκη Θεοδωράκη (πρ. ΤΥΠΕΤ)


Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Βριλησσίων ολοκληρώνοντας τον κύκλο των εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού γύρω από τα θέματα πολιτισμού και αλληλεγγύης, σας προσκαλεί τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πάρκο Μίκη Θεοδωράκη (πρ. ΤΥΠΕΤ) στην παρουσίαση του βιβλίου του Βριλησσιώτη συγγραφέα, Νικόλα Περδικάρη, ΜΑΜΑ ΚΑΡΙ.


Η Μάμα Κάρι είναι μια συλλογή διηγημάτων «αλλοιώτικη από τις άλλες», που καλεί τον / την αναγνώστη / τρια να ονειρευτεί περπατώντας στη γη. Ένα πόνημα συγγραφής, που ορίζει την κανονικότητα με ένα ευφάνταστο τρόπο απελευθερώνοντας τη δημιουργική σκέψη και δύναμη, που κρύβεται μέσα μας. Και, όπως λέει και ο ίδιος:  «Μιλάω για «πόδια», επειδή πιστεύω ότι η έννοια της ονειροπόλησης είναι, στην ουσία, συνυφασμένη με το πάτημα στη γη. Το να φαντάζεσαι δεν σημαίνει να αιωρείσαι κάπου αόριστα, κάθε άλλο.»


Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας Νικόλας Περδικάρης και ο ποιητής Αντώνης Τσόκος. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη. Στο τέλος της εκδήλωσης ο συγγραφέας θα υπογράψει το βιβλίο, που θα διατίθεται στο χώρο από τις εκδόσεις ΜΩΒ ΣΚΙΟΥΡΟΣ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο