Για την πρόσφατη νεροποντή

 Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Βριλησσίων
 


Τηλεφωνική παρέμβαση πραγματοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Βασίλης Βήττος στο Δήμο Βριλησσίων προκειμένου να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να προστατευτούν οι δημότες και οι περιουσίες τους από τις έντονες βροχοπτώσεις. Ο αντιδήμαρχος δήλωσε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε ετοιμότητα να παρέμβουν εάν χρειαστεί.

Ωστόσο, αρκετοί δρόμοι, όπως η Ροδόπης, η Σαλαμίνος και η Κισσάβου μετατράπηκαν σε ποτάμια αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα ολοκληρωμένου σχεδιασμού αντιπλημμυρικής προστασίας. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του 2ου Γυμνασίου και Λυκείου Βριλησσίων όπου πλημμύρισαν όλοι οι δρόμοι περιμετρικά δυσχεραίνοντας την έξοδο των μαθητών/τριών.

Είμαστε σε ετοιμότητα να παρέμβουμε ξανά και να διεκδικήσουμε με παρεμβάσεις, δράσεις και πρωτοβουλίες μέσα και έξω από το Δήμο μέτρα αντιπλημμυρικής θωράκισης αντίστοιχα των επιτευγμάτων της επιστήμης του 21ου αιώνα που θα προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή, τη λαϊκή περιουσία και θα αναβαθμίζουν το βιοτικό επίπεδο. 

Η πρόληψη και η προστασία του λαού από τα φυσικά φαινόμενα δεν είναι πολυτέλεια ούτε και «ατομική ευθύνη». Εδώ και τώρα να παρθούν άμεσα όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας. Στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. 


Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο