Συνάντηση Πισιμίση – Γιάνναρη

Στα γραφεία της ΚΤΥΠ ΑΕ (πρώην ΟΣΚ)


Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. (πρώην ΟΣΚ) μεταξύ του επικεφαλής της “Νέας Πνοής για τα Βριλήσσια”, Γιάννη Πισιμίση και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΚΤΥΠ, Θανάση Γιάνναρη. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Γενικός Διευθυντής Έργων της ΚΤΥΠ, Θεόδωρος Κυριαζόπουλος.


Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα ο Γιάννης Πισιμίσης έθεσε όλα τα θέματα που αφορούν τις σχολικές υποδομές στα Βριλήσσια. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το θέμα της ανέγερσης του 3ου Λυκείου, της δημιουργίας του 4ου Γυμνασίου εντός του οποίου μπορεί να κατασκευαστεί και το 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων στην περιοχή του πρώην tennis club καθώς επίσης και η ανάγκη δημιουργίας υποδομών για την προσχολική αγωγή (σήμερα σε πολλά τμήματα γίνεται μάθημα σε containers).


Μετά την συνάντηση ο Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε:


Συνάντηση εργασίας είχαμε σήμερα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ (πρώην ΟΣΚ), Θανάση Γιάνναρη, προκειμένου να συζητήσουμε όλα τα ανοικτά και εκκρεμή θέματα των σχολικών υποδομών στα Βριλήσσια. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Γενικός Διευθυντής Έργων της ΚΤΥΠ, Θεόδωρος Κυριαζόπουλος.


Στην ατζέντα της συνάντησης από την πλευρά μας ήταν η αναγκαιότητα ανέγερσης του 3ου Λυκείου, η ανάγκη δημιουργίας υποδομών για την προσχολική αγωγή (σήμερα σε πολλά τμήματα γίνεται μάθημα σε containers) καθώς επίσης και η ανάγκη δημιουργίας 4ου Γυμνασίου εντός του οποίου μπορεί να κατασκευαστεί και το 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων στην περιοχή του πρώην tennis club.


Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκαν με πολύ εποικοδομητικό τρόπο οι προοπτικές χρηματοδότησης για την ενίσχυση των σχολικών -και όχι μόνο- υποδομών στα Βριλήσσια.


Ζητούμενο για μπορέσουμε να προχωρήσουμε πιο αποτελεσματικά είναι η ολοκλήρωση της εκκρεμούς από την Διοίκηση Μανιατογιάννη διαδικασίας της τροποποίησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Βριλησσίων, η οποία έχει ήδη καθυστερήσει σημαντικά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο